Nicio categorie

“Cruduţa” trăieşte o adevărată DRAMĂ! “Nilă” Costea va înnebuni!

Daniela Crudu a batut palma cu bossii trustului Intact si pentru al doilea sezon de “Splash – vedete la apa”. Bruneta a facut senzatie in primul sezon de vara trecuta, iar mai-marii postului au...
10.05.2014 | 08:34

Daniela Crudu a batut palma cu bossii trustului Intact si pentru al doilea sezon de “Splash – vedete la apa”. Bruneta a facut senzatie in primul sezon de vara trecuta, iar mai-marii postului au dorit-o si anul acesta.

11

Cruduta merge zilnic la antrenamente la bazin pentru ca si-a propus sa nu se faca de ras la concurs si sa poata sari si de la o inaltime de zece metri perfect. Nici bine nu au inceput orele la bazin, ca Daniela si-a facut sanatatea praf. Spatele o doare, capul si l-a spart si, mai nou, a facut si otita.

Bruneta abia aude, are dureri cumplite, inca nu a ajuns la doctor si merge in continuare la antrenamente desi nu are voie sa se bage cu capul in apa la astfel de probleme medicale.

22

 

33

“Mi-am spart spranceana, m-am lovit la spate si ma doare si o ureche de innebunesc. Am facut otita si nu am ajuns la medic. Abia aud si am dureri ingrozitoare, nici cu calmante nu-mi trece. O sa merg la doctori ca sa-si dea ceva medicamente, problema este ca nu pot sa lipsesc de la antrenamente, trebuie sa merg la bazin. Si nu prea am voie sa sar, sa ma bag cu capul in apa, ca-mi fac mai rau la ureche”, s-a confesat prietena lui Mihai Costea unei amice.

44 55 66

SURSA: wowbiz.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NICIO CATEGORIE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri