News

FABULOS! Cu asta, Cruduţa îi dă lovitura fatală lui Nilă!

Licentiata in jurnalistm Daniela Crudu este extrem de deranjata ca iubitul sau nu are studii. Nu ca nu are licenta, el nu are nici macar BAC-ul luat. Asa ca, de curand, bruneta si-a inscris iubitul...
30.06.2014 | 18:16
FABULOS Cu asta Cruduta ii da lovitura fatala lui Nila
ADVERTISEMENT

Licentiata in jurnalistm Daniela Crudu este extrem de deranjata ca iubitul sau nu are studii. Nu ca nu are licenta, el nu are nici macar BAC-ul luat. Asa ca, de curand, bruneta si-a inscris iubitul in clasa a X-a la liceul Spiru Haret din Capitala.

De mai bine de doi ani, de cand a renuntat la betiile crunte din cluburi si aparitiile aproape porno, Daniela Crudu se preocupa tot mai mult de viitor. Astfel, ea a renuntat sa mai investeasca mii de euro pe luna in haine si s-a apucat de lucruri mai serioase. Anul trecut, asistenta TV a sustinut examenul de licenta la Facultatea de Jurnalism, obtinand, spre surprinderea tuturor, nota 10. Mai apoi, la numai cateva luni, Cruduta si-a renovat tot apartamentul. Acum, focoasa bruneta s-a facut fata de casa, are o slujba decenta, a renuntat la viata de noapte, are studii superioare si nu mai pierde noptile in cluburi. Tocmai de aceea, Daniela are aceleasi pretentii si de la partenerul sau de viata. Ramas fara echipa de club de cateva luni, Mihai Costea nici macar nu se poate reorienta spre alta meserie.

ADVERTISEMENT

Motivul? Nu are liceul terminat. Inca din vara anului trecut, Crudu a inceput sa il preseze pe Nila sa se inscrie la liceu, insa, atunci, fotbalistul nici nu a vrut sa auda. Vazand ca iubitul sau nu are niciun gand serios, Daniela Crudu a pus piciorul in prag si, practic, si-a inscris cu forta iubitul la  scoala:

Ea se gandeste mult la ziua de maine, ii e teama ca Mihai nu isi va mai gasi echipa de club. Pai ce va face atunci? Ca nici sofer nu se poate duce, si pentru asta iti trebuie diploma de liceu. Am inteles ca l-a inscris in clasa a X-a la liceul Spiru Haret. La seral, bineinteles. Familia lui a laudat initiativa Danielei si a sustinut-o foarte mult pe fata. Acum, normal ca Mihai nu va sta cu burta pe carte, insa de un 5-6 reuseste el acolo sa ia. Nu trebuie sa fie olimpic, ci doar sa isi termine studiile“, a declarat un apropiat al celor doi, pentru CANCAN.ro.

ADVERTISEMENT

SURSA: CANCAN.RO