ADVERTISEMENT
Cele mai citite

VIDEO / Cruzeiro, CAMPEAO do Brasil! Vezi FIESTA de la finalul meciului

Cruzeiro Belo Horizonte a cîştigat miercuri noapte cel de-al treilea său titlu din istoria fotbalului brazilian, după cele din 1966 şi 2003. Mai sînt încă patru etape pînă la finalul...
Autor: Sorin Dumitrescu | 14.11.2013 | 17:31
VIDEO / Cruzeiro, CAMPEAO do Brasil! Vezi FIESTA de la finalul meciului
Victoria de la ...Vitoria a confirmat oficial clara supremaţie a lui Cruzeiro în acest sezon

Cruzeiro Belo Horizonte a cîştigat miercuri noapte cel de-al treilea său titlu din istoria fotbalului brazilian, după cele din 1966 şi 2003. Mai sînt încă patru etape pînă la finalul actualei ediţii, dar Cruzeiro, care a învins miercuri la Salvador cu scorul de 3-1 echipa locală Vitoria, a profitat de eşecul urmăritoarei sale Atletico Paranaense cu 2-1 pe terenul modestei Criciuma.

ADVERTISEMENT

”Bestia” Baptista a declanşat fiesta

Cruzeiro a condus cu 1-0, dar a fost egalată. În minutul 71 a punctat fostul internaţional Joao Baptista, cel supranumit ”Bestia” şi acesta a fost momentul care a declanşat carnavalul pentru cei trei mii de suporteri sosiţi de la Belo Horizonte, dar şi pentru jucătorii de pe bancă, aceştia dansînd şi cîntînd. În această atmosferă aproape că nici nu a mai contat al treilea gol pentru Cruzeiro. Echipa egalează performanţa lui Sao Paolo din anul 2007, care de asemeni şi-a cîştigat coroana tot cu patru runde înaintea finişului. O altă performanţă remarcabilă a noii campioane este faptul că a învins măcar o dată pe absolut toate celelalte 19 echipe.

VEZI VIDEO

http://youtu.be/GgluY3i6gYg

VEZI TOP 10 GOLURI CRUZEIRO 2013

ADVERTISEMENT

Vasco da Gama şi campioana ediţiei anterioare se bat la retrogradare

Dacă pentru Cruzeiro e vreme de sărbătoare, în schimb pentru campioana ediţiei precedente, Fluminense, căderea a fost abisală. De la 72 de puncte anul trecut care i-au adus titlul, Flu a coborît la numai 36 la această oră şi locul 18 este unul care trimite în a doua ligă. Fluminenese are companie selectă în bătălia supravieţuirii, Vasco da Gama, de patru ori laureată a fotbalului brazilian, are doar un punct mai mult şi ocupă locul al 17-lea, şi el sub linia echipelor salvate.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!