Vezi aici atacanţii români cu care vrea să se salveze Crystal Palace

Crystal Palace are un început de sezon de coşmar în Premier League. Gruparea londoneză este lanterna roşie după şapte etape, fără a fi reuşit să acumuleze măcar un punct. Situaţia este disperată şi dacă în următoarele runde nu vor începe să vină punctele atunci Crystal Palace s-ar putea gândi deja la viitoarea ediţie din Championship, a doua divizie a fotbalului englez. Cum însă s-au mai văzut cazuri de echipe care nu acumulaseră nimic în primele etape, apoi şi-au revenit şi au urcat bine de tot în clasament şi la roş-albaştri există încă optimism.

Englezii consideră că pricipalul motiv pentru care se află în această situaţia îl reprezintă ineficiacitatea oamenilor de gol. Cu alte cuvinte atacanţii au fost găsiţi ţapi ispăşitori şi adevărul este că acest compartiment se prezintă în acest sezon în mare suferinţă de valori, pentru că în afara belgianului Christian Benteke nu mai există nici un jucător experimentat, ci doar doi tineri de 19 ani şi alţi doi jucători de 24, dar puţin cunoscuţi, Wickham şi Ladapo.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Crystal Palace trebuie să se redreseze

Crystal Palace intenţionează ca în iarnă să facă transferuri cu nume în toate compartimentele, dar, mai ales, în atac. Iar cele două ţinte le reprezintă internaţionali români. Este vorba de stelistul Denis Alibec şi de Florin Andone de la Deportivo La Coruna. Pentru a beneficia însă de serviciile lor şefii clubului vor trebui să umble serios în conturi, pentru că spaniolii vor minim 15 milioane de euro pentru Andone.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Nici cu Gigi Becali nu le va fi mai uşor, pentru că Gigi Becali nu îşi va lăsa vedeta să plece decât pe o sumă care să înceapă de la 10 milioane de euro în sus. De altminteri, însuşi Becali a spus de curând că nu crede că îl va mai putea ţine multă vreme pe Alibec: "Cred că Alibec să plece". Până la iarnă se va încheia însă turul şi dacă Crystal Palace nu va reuşi să iasă din zona fierbinte ar fi posibil ca internaţionalii români să spună pas ofertei.

Crystal Palace ii vrea pe Denis Alibec si pe Florin Andone (2)

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933