Sport

CS Afumați – Rapid 0-3, în play-off-ul Cupei României Betano. Calificare fără emoții pentru giuleșteni

În deplasare pe... stadionul „Giulești”, Rapid a învins fără emoții cu 3-0 pe CS Afumați în play-off-ul Cupei României și s-a calificat pentru faza grupelor
28.09.2022 | 23:23
CS Afumati  Rapid 03 in playofful Cupei Romaniei Betano Calificare fara emotii pentru giulesteni
Luckassen a marcat primul gol al partidei CS Afumați - Rapid, din play-off-ul Cupei României Betano. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
28-09-2022
20:27

FINAL: CS Afumați - Rapid 0-3. Giuleștenii s-au calificat în grupele Cupei României Betano

Rapid a obținut o victorie lejeră în meciul cu CS Afumați, mult mai clară decât o arată scorul de 3-0, și s-a calificat fără emoții în grupele Cupei României Betano.

Își va afla viitoarele adversare vineri la prânz, atunci când la Casa Fotbalului este programată tragerea la sorți a fazei următoare.

28-09-2022
20:12

LIVE Min. 80: CS Afumați - Rapid 0-3. Ocazie mare a lui Iacob

Giuleștenii ratează o nouă oportunitate de a face 4-0.

În urma unei lovituri de colț, Paul Iacob reia periculos cu capul din 6 metri, dar Obretin are un reflex de ultim moment și respinge peste  transversală.

28-09-2022
20:02

LIVE Min. 58: CS Afumați - Rapid 0-3. Costache lovește bara

Giuleștenii ratează o nouă mare ocazie de a marca.

Costache este foarte aproape de a face 4-0, dar șutul său de la 20 de metri lovește bara.

28-09-2022
19:51

LIVE Min. 49: CS Afumați - Rapid 0-3. Gazdele sunt aproape de gol, se opune Drăghia

Gazdele de la CS Afumați sunt foarte aproape de a reduce din handicap, la o acțiune prelungită de atac.

Stîngă a șutat periculos de la marginea careului, mingea se ducea sub transversală, însă Drăghia a intervenit salvator și a respins în corner.

28-09-2022
19:11

LIVE Min. 38: CS Afumați - Rapid 0-3. A marcat și Emmers

Scorul începe să ia proporții, jucătorii de la CS Afumați nereușind să facă față tăvălugului rapidist.

De data aceasta a marcat Emmers, cu un șut plasat, în diagonală, din interiorul careului. La fel ca Luckassen și Papeau, și el se află la prima reușită în tricoul Rapidului.

28-09-2022
18:49

LIVE Min. 14: CS Afumați - Rapid 0-2. Papeau, la primul gol în tricoul vișiniu

Giuleștenii marchează imediat și cel dea-l doilea gol al partidei, la numai 6 minute de la prima reușită a lui Luckassen.

De data aceasta, pe lista marcatorilor s-a aflat Papeau, care a bifat primul său gol în tricoul Rapidului. El a înscris cu un exterior din interiorul careului, după o combinație cu Andrei Ciobanu.

28-09-2022
18:42

LIVE Min. 8: CS Afumați - Rapid 0-1. Luckassen deschide scorul

Rapidiștii deschid repede scorul, după numai 8 minute de joc.

Albu șutează de la marginea careului, Ciucur deviază balonul, care-l atinge apoi pe Luckassen și intră în poarta apărată de Obretin.

28-09-2022
18:29

LIVE Min. 1: CS Afumați - Rapid 0-0. A început partida.

A început meciul de pe stadionul „Giulești” dintre CS Afumați și rapid, din play-off-ul Cupei României.

Vezi aici cele mai importante faze.

28-09-2022
17:22

Echipele de start la CS Afumați - Rapid

Au apărut echipele de start la CS Afumați – Rapid, meci care contează pentru play-off-ul Cupei României.

  • CS Afumați: Obretin – Ciucur, Robicek, M. Leca, A. Oprea – Zaina, Șt. Stîngă – Beșleagă, Băciuț, Iamandache – Cocoș. Rezerve: Chioveanu, Buliga, Vl. Tudorache, Bg. Matei, Ad. Neacșu, Rz. Avram, T. Nicolae, I. Ionică, S. Alexe. Antrenor: Vasile Neagu
  • Rapid: Drăghia – Cl. Belu, Dr. Grigore, P. Iacob, Fl. Ștefan – A. Ciobanu, Al. Albu, Emmers – Pănoiu, Luckassen, Papeau. Rezerve: Sandu, Crepulja, Ignat, Costache, Jr. Morais, Dussaut, Despa, Onea, Dugandzic. Antrenor: Adrian Mutu

Meciul CS Afumați – Rapid are loc miercuri, 28 septembrie, cu începere de la ora 21:30, în cadrul play-off-ului de calificare în grupele Cupei României Betano. Învingătoarea din acest joc va obține accesul pentru a doua fază a competiției, care din acest sezon are un nou format, după play-off urmând faza grupelor, 24 de echipe împărțite în șase grupe de patru, în care intră cele 16 calificate din play-off plus cele mai bine clasate opt formații din sezonul precedent.

Unde se joacă meciul CS Afumați – Rapid

Confruntarea CS Afumați – Rapid, din play-off-ul Cupei României Betano, ar fi trebuit să aibă loc pe terenul echipei din liga inferioară, conform regulamentului competiției, într-o unică manșă. Însă, în regulament se menționează că, în cazul în care meciul ar urma să se desfășoare în nocturnă și clubul gazdă nu posedă instalație, să fie mutat pe cel mai apropiat stadion care îndeplinește cerințele.

ADVERTISEMENT

Conducerea Rapidului i-a convins pe omologii echipei din Liga 3 să accepte ca partida să aibă loc pe arena din Giulești, noul stadion al Rapidului, ridicat din fodndurile primite de la UEFA pentru organizarea turneului final al EURO 2020. Din acest motiv jocul va avea loc la Rapid, cu giuleștenii în postură de echipâ vizitatoare. Deși adversarul este net inferior au fost vândute trei sferturi dintre bilete și nu ar fi deloc exclus ca stadionul să fie aproape plin, ca la orice meci de acasă al echipei pregătite de Adrian Mutu.

Cine transmite la TV partida CS Afumați – Rapid

Partida CS Afumați – Rapid se joacă miercuri, 28 septembrie, de la ora 21:30, pe stadionul echipei giuleștene, ilfovenii neavând instalație de nocturnă, în play-off-ul de calificare în grupele Cupei României Betano. Meciul va fi televizat pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport dar îl mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După o zi de marți cu cer acoperit și seara spre noapte cu o ploaie puternică și de durată, miercuri, 28 septembrie, vremea a redevenit frumoasă, cu o maximă a zilei care va ajunge la amiază la 25 de grade, dar va scădea la ora jocului până la 19 grade. Arbitrul acestui meci a fost desemnat constănțeanul Claudiu Marcu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CS Afumați – Rapid, din play-off-ul Cupei României Betano

Rapid va avea la acest meci o componență mult diferită față de partidele din campionat pentru că Adrian Mutu vrea să lase la repaus o bună parte dintre titularii cu minute multe în cele 11 etape din SuperLiga și să ofere posibilitatea jucătorilor mai puțin utilizați sau a celor mai noi achiziții să arate ce pot.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil portarul Horațiu Moldovan, chiar dacă nu a jucat nici un minut la echipa națională în cele două partide din Liga Națiunilor, va fi odihnit, francezul Dussault poate apărea ca fundaș lateral, iar la mijloc Alexandru Albu e așteptat să intre din primul minut, la fel și belgianul Emmers, în timp ce masivul Luckassen să fie vârful de atac după ce a adus victoria cu Mioveni.

Cote la pariuri la jocul CS Afumați – Rapid

Cum partida din play-off-ul Cupei României Betano are loc pe stadionul echipei giuleștene pentru bookmakeri nici măcar acel procent mic acordat ilfovenilor în calitate de gazde nu mai există. Rapid e mare favorită la o cotă de 1,15. Dacâ Afumați reușește o minune cota pentru victorie este de 14,50, iar pentru calificare de 8,00.

ADVERTISEMENT

Însă, un lucru foarte interesant, un gol marcat de echipa din Liga 3 nu are o cotă exorbitantă, ci doar 1,80, pentru că folosind rezervele Rapid ar putea primi totuși un gol. De asemenea, dacă la partidele echipei lui Adrian Mutu cotele la număr de goluri este în general mare la over 1,5, la acest meci pentru over 2,5 cota este de numai 1,30.

ADVERTISEMENT