Sport

Omrani şi Nikolov au debutat la “roş-albaştri” în CS Dinamo – FCSB 2. Atacantul a dat o pasă de gol, fiul lui Alexandru Tudor pe lista marcatorilor

CS Dinamo joacă împotriva echipei secunde de la FCSB în Liga a 3-a. La oaspeţi au debutat ultimele transferuri ale lui Gigi Becali: Billel Omrani şi Boban Nikolov.
24.09.2022 | 18:05
Omrani si Nikolov au debutat la rosalbastri in CS Dinamo  FCSB 2 Atacantul a dat o pasa de gol fiul lui Alexandru Tudor pe lista marcatorilor
Omrani şi Nikolov au debutat la "roş-albaştri" în CS Dinamo - FCSB 2. Atacantul a dat o pasă de gol, fiul lui Alexandru Tudor pe lista marcatorilor. Sursa: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT
24-09-2022
16:40

CS Dinamo - FCSB 2 1-3 (Apostol 85 / Dumiter 36, 45, Tudor 48)

FCSB 2 a câştigat cu 3-1 pe terenul lui CS Dinamo. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Dumiter (36, 45) şi Tudor (48). Elevii lui Iftodi au marcat prin Apostol (85). Nikolov şi Omrani au debutat la roş-albaştrii în acest meci. 

24-09-2022
15:08

Dumiter, dublă în prima repriză! Omrani, pasă de gol

Prima repriză a fost dominată de FCSB 2. Andrei Dumiter arată o mare poftă de joc. Atacantul proaspăt revenit după accidentare a marcat o “dublă” în minutele 36 şi 45. Billel Omrani a pasat decisiv la golul doi. Roş-albaştrii au 2-0 la pauză. 

CS Dinamo primeşte pe teren propriu vizita celor de la FCSB 2. Confruntarea se joacă în Şoseaua Ştefan cel Mare, în etapa a 5-a din Liga 3. Roş-albaştrii au luat în serios meciul şi au trimis în teren mulţi jucători de la prima echipă.

Omrani şi Nikolov, debut la roş-albaştri

Astfel, în echipa de start a celor de la FCSB 2 se regăsesc Radu Boboc, Marco Dulca, Denis Haruţ, Andrei Dumiter, dar şi noile transferuri ale lui Gigi Becali, Boban Nikolov şi Billel Omrani.

ADVERTISEMENT

La oaspeţi îl regăsim în echipa de start şi pe Daniel Dinu, atacant care a fost adus de Clubul Sportiv de la SC Dinamo din Liga 2. La începutul pregătirii pentru noul sezon, Gheorghe Mihali îşi punea mari speranţe în Dinu. Acum, el a fost împrumutat la echipa care aparţine de MAI.

Mihai Stoica şi Nicolae Dică sunt la meci

Confruntarea se dispută pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, iar în tribune sunt prezenţi şi Mihai Stoica şi Nicolae Dică. Cei doi vor să îi vadă la lucru pe jucătorii de la echipa mare, titularizaţi de Leo Strizu.

ADVERTISEMENT

Vlad Tudor, fiul fostului arbitru Alexandru Tudor, este şi el printre titulari la roş-albaştrii. Andrei Dumiter revine după o accidentare care l-a făcut să piardă prima parte a sezonului şi este titular în echipa roş-albaştrilor.

Alex Iordănescu, fiul lui “Tata Puiu”, căpitan la CS Dinamo! Echipele de start

De cealaltă parte, căpitanul echipei CS Dinamo este Alex Iordănescu, fiul marelui stelist Anghel Iordănescu şi fratele selecţionerului Edi Iordănescu.

ADVERTISEMENT

Echipele de start în CS Dinamo – FCSB 2:

CS Dinamo: Mina, Ghizdeanu, Dinu, Savu, Burlacu, Lungu, Gheorghe, Iordănescu, Apostol, Spînu, Tîrnăcop. Antrenor: Daniel Iftodi

FCSB 2: Ducan, Boboc, Ciobanu, Haruț, Șerban, Dulca, Nikolov, Matei, Tănasă, Dumiter, Omrani, Vl. Tudor. Antrenor: Leo Strizu

ADVERTISEMENT

CS Dinamo este pe locul 2 în clasament, cu 9 puncte, la unul distanţă de liderul Real Bradu. Oaspeţii sunt pe locul patru, cu 7 puncte acumulate în primele patru etape.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – FC Argeș. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT