Sport

CSC Dumbrăvița – Rapid 1-4, în etapa 1 din Cupa României Betano. Alb-vișiniii, victorie în calitate de oaspeți în Giulești. Video

Rapid a câștigat fără probleme primul meci din grupele Cupei României Betano. Giuleștenii au fost oaspeți în Giulești și au învins-o pe Dumbrăvița, scor 4-1.
18.10.2022 | 20:03
CSC Dumbravita  Rapid 14 in etapa 1 din Cupa Romaniei Betano Albvisiniii victorie in calitate de oaspeti in Giulesti Video
CS Dumbrăvița - Rapid Live stream ora 18:15 în etapa 1 din grupele Cupei României. Din nou giuleștenii oaspeți pe propriul stadion! Foto: Rapid Facebook
ADVERTISEMENT
18-10-2022
14:40

CSC Dumbrăvița - Rapid 1-4 (C. Toma 13 / Albu 34, 52, Emmers 59, Vojtus 77)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 77 – GOOOL Rapid!!! Nou-intratul Jakub Vojtus înscrie din pasa aceluiași Alex Ioniță II!

Min. 59 – GOOOL Rapid!!! Belgianul Emmersmarchează din nou după ce a făcut-o și în campionat în victoria cu Hermannstadt.

Min. 52 – GOOOL Rapid!!! Alexandru Albu face „dubla” după ce fructifică centrarea excelentă a lui Ioniță din lovitură liberă!

Min. 50 – Dumbrăvița cere penalty la un duel dintre Dussaut și Martinov, dar „centralul” nu acordă nimic, deși contactul a fost evident.

Min. 34 – GOOOL Rapid!!! Albu egalează cu o lovitură de cap.

Min. 13 – GOOOL Dumbrăvița!!! Toma deschide scorul după o intervenție nereușită a lui Florin Ștefan!

Min. 1 – A început partida din Giulești!

Echipele de start:

  • CSC Dumbrăvița: Trifon – Bura-Koț, Zurbagiu, Gîsă – T. Bodri, I. Tănase, A. Olaru, Martinov, C. Toma – Paulevici, Simon; Rezerve: Mikloș, Curea, L. Bodri, Ghinescu, Grancea, Pașcalău, D. Popa, Tismonar, Ungureanu; Antrenor: Cosmin Stan 
  • Rapid: Drăghia – Dussaut, Ignat, Dr. Grigore, Fl. Ștefan – Emmers, Al. Albu, Ciobanu – Pănoiu, Dugandzic, Al. Ioniță; Rezerve: Ungureanu, Iacob, Sefer, Morais, Kait, Săpunaru, Crivac, G. Gheorghe, Vojuts; Antrenor: Adrian Mutu

Meciul CS Dumbrăvița – Rapid are loc marți, 18 octombrie, cu începere de la ora 18:15, în cadrul etapei 1 a grupei B din noul format al Cupei României Betano. Evident, giuleștenii sunt mari favoriți pentru a câștiga cu lejeritate disputa, ei având ca obiectiv calificarea în sferturile de finală de pe unul dintre primele două locuri.

Unde se joacă meciul CSC Dumbrăvița – Rapid din Cupa României Betano

Întâlnirea CS Dumbrăvița – Rapid se dispută marți, 18 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul din cartierul Giulești, noua arenă a Rapidului, construită din fonduri de la UEFA pentru turneul final al EURO 2020 la care București a fost prezent cu patru partide. Se joacă la București deoarece FRF a programat meciul la o oră când e nevoie de instalație de nocturnă, lucru imposibil de rezolvat pentru micuța echipă promovată anul acesta în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Echipa din județul Tmiș și-ar fi dorit nespus de mult să poată juca acasă, la lumina zilei, acest meci, considerat drept o mare sărbătoare dar FRF a gândit altfel și clubul UTA nu a fost de acord să se dispute acest meci pe stadionul Francisc Neumann, deoarece miercuri echipa locală întâlnește la Arad pe FCSB. Așa s-a ajuns la soluția ca oaspeții de la Rapid să fie din nou gazde, după ce și în 16-imi au jucat tot acasă cu CS Afumați din Liga 3!

Cine transmite la TV partida CSC Dumbrăvița – Rapid

Partida CS Dumbrăvița  – Rapid se joacă marți, 18 octombrie, de la ora 18:15, pe stadionul Valentin  Stănescu, la București, în etapa 1 a grupei B din Cupa României și va putea fi urmărită la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1, dar și pe canalul FRF.TV. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La București este o zi foarte frumoasă, cu un cer complet senin și nu va exista nici cea mai mică amenințare de a se înnora, dară-mi-te de ploaie. Maxima zilei va ajunge la 17 grade, în jur de 14-15 grade vor fi la ora partidei. Chiar dacă adversarul e unul mai modest fanii giuleșteni au anunțat că vor fi din nou în număr mare la stadion.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CSC Dumbrăvița – Rapid

Cosmin Stan, antrenorul timișorenilor, cel care ca jucător a debutat tocmai într-un meci UMT – Rapid, va veni cu cea mai bună echipă, pentru a face față cât mai onorabil uneia dintre echipele de pe podium din SuperLiga. Cei de la Dumbrăvița avertizează că vin să își vând scump pielea, nu ca mielul la tăiat.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu va lăsa la repaus o bună parte dintre jucătorii care au dus greul etapă de etapă până acum și va alcătui echipa cu o mare parte dintre jucătorii de rezervă. Au mari șanse să nu joace sau să se afle pe bancă atacantul Dugandzic, playmaker-ul Sefer, fundașii Săpunaru și Morais, portarul Moldovan și mijlocașii Crepulja și Kait. Evident, „Briliantul” nu se va putea baza nici pe serviciile lui Jayson Papeau, francezul care nu va mai juca fotbal în 2022, după cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Cote la meciul CSC Dumbrăvița – Rapid

Evident, fie și cu echipa a doua, Rapid este mare favorită să câștige primul din cele trei meciuri pe care le va susține în grupa B a noului format al Cupei României Betano. Cota la victorie pentru giuleșteni este foarte joasă, 1,25 iar două goluri marcate de ei în meci ajung la cota de 1,40. O victorie istorică a Dumbrăviței înseamnă o cotă de 12,00, iar un gol marcat ajunge la cota 2,20.

ADVERTISEMENT

Rapid a ajuns în grupe după ce a trecut lejer acasă de CS Afumați cu scorul de 3-0, meci în care de asemeni Adrian Mutu a dat credit multor rezerve. Timișorenii au pătruns în grupe după ce au obținut o calificare dramatică la lovituri de departajare, pe teren propriu, în fața Politehnicii Iași.

ADVERTISEMENT