Sport

CS Hunedoara a oprit vânzarea biletelor pentru meciul cu FCSB din cauza Covid: ”Responsabilitatea trebuie să primeze”

CS Hunedoara primește vizita FCSB-ului în 16-mile de finală ale Cupei României, dar oficialii gazdelor au decis întreruperea vânzării biletelor.
20.09.2021 | 18:11
CS Hunedoara a oprit vânzarea biletelor pentru meciul cu FCSB din cauza Covid: ”Responsabilitatea trebuie să primeze”
CS Hunedoara primește vizita FCSB-ului în 16-mile de finală ale Cupei României, dar oficialii gazdelor au decis întreruperea vânzării biletelor. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Cele două formații urmează să se întâlnească miercuri, 22 septembrie, de la ora 21:00.

Comitetul pentru Situații de Urgență a decis noi măsuri în contextul creșterii cazurilor de Covid-19 în România, astfel că în localitățile unde rata de incidență depășește 3 la mia de locuitori competiţiile sportive organizate în spaţii închise sau deschise se pot desfăşura cu participarea spectatorilor până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, în loc de 75%, cum e în prezent.

De ce nu se mai vând bilete la partida CS Hunedoara – FCSB

După decizia autorităților și a faptului că în județul Hunedoara s-a ajuns la o rată de 2,26 la 1.000 de locuitori, conducătorii clubului CS Hunedoara au hotărât să oprească vânzarea biletelor pentru întâlnirea cu FCSB, din 16-imile de finală ale Cupei României.

ADVERTISEMENT

”Clubul Sportiv Hunedoara a decis astăzi (n.r. – luni, 20 septembrie) oprirea vânzărilor de bilete la meciul dintre CS Hunedoara şi FCSB din 16-imile Cupei României, meci ce va avea loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21.00, pe Stadionul ‘Michael Klein’.

”Decizia este cauzată de creşterea incidenţei cazurilor de Covid-19 la nivelul municipiului Hunedoara, indicator situat, luni, 20 septembrie, la 2,26 la 1.000 de locuitori. Până astăzi, la ora 14.00 s-au vândut aproximativ 6.000 de bilete la meciul amintit. Persoanele care au reuşit să achiziţioneze bilete vor avea acces în stadion”, se arată pe pagina de Facebook a gruprii din Liga 3.

ADVERTISEMENT

Gazdele au fi vrut un stadion plin

”Conform reglementărilor legale în vigoare, în localităţile în care incidenţa cazurilor de Covid 19 se situează între 2 şi 3 la 1000 de locuitori (situaţie în care, din păcate, se află şi municipiul Hunedoara), evenimentele sportive în aer liber se pot desfăşura cu ocuparea a cel mult 50 la sută din capacitate.

Decizia a fost luată pentru a se asigura respectarea legii şi pentru a se evita situaţiile în care persoanele care au cumpărat bilete la meci să nu mai poată intra pe stadion din cauza schimbării condiţiilor generale de organizare-derulare a evenimentului.

ADVERTISEMENT

Regretăm sincer această situaţie, însă nu este vina noastră că numărul de cazuri Covid-19 este, din nefericire, din nou în creştere. Nu am dorit să avem persoane care să vină la stadion cu biletul în mână, dar să fie oprite la poartă. Şi noi ne-am fi dorit să avem un stadion ocupat măcar la 75 la sută din capacitate, însă responsabilitatea trebuie să primeze”, au mai notat oficialii hunedoreni.

ADVERTISEMENT

Cum se poate intra pe stadion

Spectatorii care şi-au cumpărat bilete, se vor putea prezenta la stadion, cu respectarea normelor sanitare în vigoare. Au acces persoanele vaccinate cu schema completă, persoanele care prezintă dovada certificată a faptului că au trecut prin boală în ultimele 180 de zile.

De asemenea, pe stadion pot intra persoanele care prezintă rezultatul negativ certificat al unui test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore în prealabil, sau ale unui test antigen efectuat cu cel mult 24 de ore înainte de startul evenimentului.

ADVERTISEMENT

Fotbalul din România a înregistrat o afluență de public în acest sezon la meciurile importante din Liga 1, cum au fost Rapid – U Craiova, Rapid – FCSB,  FCSB – Dinamo sau la partidele jucate pe teren propriu de UTA Arad.


Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik