Sport

CS Hunedoara – FCSB 3-5. Calificare cu emoţii în 120 de minute, după revenirea incredibilă a gazdelor. Video

FANATIK.RO vă prezintă detalii despre meciul din 16-imile Cupei României, CS Hunedoara - FCSB 3-5, încheiat după două reprize de prelungiri.
23.09.2021 | 00:24
CS Hunedoara  FCSB 35 Calificare cu emotii in 120 de minute dupa revenirea incredibila a gazdelor Video
Ianis Stoica a marcat o dublă, dar Hunedoara a reușit să revină. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
22-09-2021
18:01

CS Hunedoara - FCSB 3-5. Calificare cu emoţii a oaspeţilor

FCSB s-a calificat în optimile de finală în Cupa României, după 3-5 în deplasare la Hunedoara. Rezultatul a fost obţinut foarte greu, după două reprize de prelungiri. În primele 90 de minute, gazdele reuşiseră să revină de la 0-3.

Cele mai importante faze ale partidei. Video

Min 98: GOOL FCSB! 3-5! Înscrie şi Valentin Gheorghe.

Min. 95: GOOL FCSB! 3-4. Muşi readuce în avantaj formaţia oaspete.

Min. 90+4: Se intră în prelungiri!

Min. 84: GOOL Hunedoara! Ce revenire!!! Gazdele înscriu din nou! 3-3!

Min. 70: GOOOL Hunedoara! Gazdele înscriu din nou prin Herghelegiu!

Min. 58: GOOOL Hunedoara! Vlad punctează și el cu o lovitură de cap! Fanii gazdelor, un nou spectacol pirotehnic!

Min. 50: GOOL FCSB! Ianis Stoica face “dubla” cu o frumoasă lovitură de cap.

Min. 46: Start în repriza a doua.

Min. 45: Finalul primei reprize. Gazdele au găsit o soluție inedită pentru ca tabela să fie vizibilă și pe întuneric. Au pus un proiector pe ea și au luminat-o.

Tabela de marcaj pe stadionul din Hunedoara

Min. 31: GOOOL FCSB! 0-2. Răzvan Oaidă marchează cu capul! 

Min. 19: GOOL FCSB! 0-1. Ianis Stoica finalizează din apropiere, după un șut respins în față de portar.

Min. 1: A început partida. Spectacol pirotehnic realizat de fanii hunedoreni.

CS Hunedoara: Moldovan – Iacob, Garutti, Vlad, Trășcan – Simion, Bradu, Giura, Buș – Arnăutu, Hergheligiu. Antrenor: Florin Maxim

Rezerve: Lefter, Dumitru, Antonio Cristian, Lupușor, Bortaș, Da Motta, Mogoș, Jairo, Cobliș

FCSB: Straton – Haruț, Cristea, Miron, Radunovic – Oaidă, Șut, Olaru – Dumiter, Stoica, Budescu. Antrenor Edward Iordănescu

Rezerve: Andrei Vlad, Crețu, Valentin Gheorghe, Ovidiu Popescu, Perianu, Musi, Cordea.

22-09-2021
17:41

CS Hunedoara - FCSB, ora 21:00. Tribune aproape pline la meci

Deși Hunedoara este în scenariu galben, stadionul pe care se va juca CS Hunedoara – FCSB este aproape plin. Organizatorii au precizat că apucaseră deja să vândă 6.000 de bilete până când Hunedoara a trecut de 2 cazuri la mia de locuitori.

Tribune pline la Hunedoara!

Au sistat în acel moment vânzarea de bilete, dar au decis să permită accesul pentru toți cei care apucaseră și își achiziționeze tichete. Organizatorii au adus o nocturnă mobilă pentru acest meci, iar prețul unui bilet a fost de 30 de lei. Au fost și 2.000 de fani în zona stadionului, încercând să prindă bilet. 

Meciul CS Hunedoara – FCSB are loc miercuri, 22 septembrie, cu începere de la ora 21:00, în cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României. Hunedoara este o echipă din al treilea eșalon, însp înainte de 1989 era un punct de referință în fotbalul românesc prin echipa Corvinul, de la care au plecat mulți jucători importanți pentru echipa națională: Rednic, Andone, regretatul Klein, Mateuț, Gabor fiind cele mai reprezentative, dar și Bogdan, Văetuș, Petcu au fost jucători care au ajuns să aibă selecții sub tricolor.

Unde se joacă meciul CS Hunedoara – FCSB

Confruntarea CS Hunedoara – FCSB se dispută pe stadionul “Michael Klein” din Hunedoara, de la ora 21:00, în cadrul 16-imilor de finală ale Cupei României. Cum Hunedoara este o formație din al treilea eșalon, s-a făcut un efort considerabil, de 300.000 de euro pentru închirierea unei nocturne pentru acest meci.

ADVERTISEMENT

Din păcate pandemia de coronavirus strică sărbătoarea fotbalului din orașul Huniazilor. În loc pe stadion să poată intra 75 la sută din capacitatea tribunelor, numărul spectatorilor va fi limitat undeva la un procent între 30-40 la sută și aceștia urmând a primi liber numai după ce fac dovada schemei de vaccinare completă sau a celor două tipuri de teste negative.

Cine transmite la TV partida CS Hunedoara – FCSB

Partida CS Hunedoara – FCSB se joacă miercuri, 22 septembrie, de la ora 21:00, pe stadionul “Michael Klein” din localitate, în etapa 16-imilor de finală ale Cupei României. Jocul este televizat în direct pe programele Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și Look Plus dar îl mai puteți viziona și pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Din păcate, meteorologii dau vești proaste celor care vor să meargă la meci, aproximativ 6000 de persoane din cele 16.000 de locuri ale stadionului, pentru că va fi frig, 16 grade maxim, probabil 12 la ora meciului și sunt mari șanse să plouă de mai multe ori pe parcursul zilei. Meciul va fi condus de arbitrul George Vidican din Satu Mare.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CS Hunedoara – FCSB

Antrenorul Edi Iordănescu a decis ca pentru deplasarea de la Hunedoara să nu mizeze pe o bună parte dintre jucătorii care s-au aflat pe teren la partida câștigată în ultima etapă, în Bănie, cu FC U Craiova 1948. Aceștia vor fi menajați și în locul lor vor evolua cei cu minute mai puține. Aceasta nu înseamnă că FCSB nu dorește să câștige trofeul.

ADVERTISEMENT

În această categorie se află portarul Andrei Vlad, fundașii Crețu, Vinicius și Radunovic, mijlocașul Olaru și atacanții Cordea și Keșeru. În plus sunt accidentați pe termen lung Coman, Tănase și Panțâru și, de ultimă oră, și puștiul Octavian Popescu, accidentare anunţată în exclusivitate de FANATIK.

MM Stoica se teme de starea gazonului de la Hunedoara

La prima vedere pentru FCSB un meci în compania unei formații din eșalonul trei ar trebui să fie ca un antrenament. Mihai Stoica spune că nu are problemă nici cu adversarul, nici cu faptul că Edi Iordănescu a lăsat mulți titulari pe bară, convins că pentru cei care vor intra va fi șansa să demonstreze ce pot.

ADVERTISEMENT

Problema lui MM este starea gazonului, mai ales dacă va mai și ploua. Din informațiile lui gazonul stadionului Michael Klein nu arată prea bine și există un risc crescut de accidentări. FCSB va juca sâmbătă în campionat pe Arena Națională cu codașa Academica Clinceni în etapa a 10-a din Liga 1.

Cote la pariuri pentru jocul CS Hunedoara – FCSB

Este la prima vedere o uriașă distanță între CS Hunedoara și FCSB. Chiar dacă echipa pregătită de Florin Maxim se va autodepăși ca și angajament valoarea rămâne clar de partea oaspeților. Și la hunedoreni sunt trei foști jucători de Liga 1, Herghelegiu, Arnăutu și Laurențiu Buș, dar majoritatea jucătorilor sunt necunoscuți.

De aceea și pentru casele de pariuri CS Hunedoara – FCSB este genul de partidă formalitate, motiv pentru care au acordat bucureștenilor o cotă de 1,18 la victorie și 14,00 pentru o uriașă surpriză pe care ar realiza-o gazdele. Dacă echipa care se speră ca ora partidei să poată purta după foarte mulți ani din nou stema Corvinului pe tricouri va înscrie cota va fi extraordinară: 2,30.

 

ADVERTISEMENT