Sport
notix pixel id

CS Mioveni ameninţă cu retragerea din Liga 1 după 0-3 cu FCSB: “Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul”

Oficialii lui CS Mioveni consideră că echipa a fost dezavantajată de arbitraj în înfrângerea cu FCSB, scor 0-3, şi ameninţă cu retragerea din Liga 1.
17.10.2021 | 00:52
CS Mioveni ameninţă cu retragerea din Liga 1 după 0-3 cu FCSB:
CS Mioveni ameninţă cu retragerea din Liga 1 după 0-3 cu FCSB: "Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul" (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o pe CS Mioveni, scor 3-0, la capătul unui meci în care vicecampioana României a avut doar două rezerve pe bancă, după ce coronavirusul a lovit grav echipă, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. Argeşenii consideră că au fost dezavantajaţi de arbtraj şi au anunţat că vor să retragă echipa din Liga 1.

CS Mioveni ameninţă cu retragerea din Liga 1 după 0-3 cu FCSB: “Nişte derbedei”

În meciul jucat la Buzău, FCSB a deschis scorul dintr-un penalty controversat, acordat de Marcel Bîrsan, iar faza l-a scandalizat pe Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni şi unul dintre factorii de decizie din clubul nou-promovat în Liga 1.

“Ăsta de la LPF (n.r. președintele Gino Iorgulescu) și grecul (n.r. Kyros Vassaras, șeful CCA) nu înțeleg românește și nu știu nici fotbal! Niște derbedei, care și-au bătut joc de o echipă mai mică pentru a o menține pe Steaua (n.r. FCSB).

ADVERTISEMENT

Nu știu dacă Vassaras știe fotbal. România nu are un român care să facă delegările, am adus un grec! Niște derbedei! Ăsta de la LPF n-a comentat nimic. Miercuri vă anunțăm oficial dacă se retrage echipa din campionat!

Am mai spus-o, dar acum chiar susțin retragerea ei. Întrebați-i și pe derbedeii ăștia din România ce se întâmplă. Trebuie să discut cu sponsorii și cu Consiliul Local, dar eu susțin retragerea lor. Derbedeul de la centru și tușierul au viciat rezultatul.

ADVERTISEMENT

“Să le fie rușine tuturor derbedeilor din această seară”

Primul cartonaș galben al lui Buziuc nu a fost! Au rezolvat partea cu echilibrul, le era frică arbitrilor că nu va câștiga Steaua! Golul unu și golul doi au venit din două greșeli vizibile de arbitraj. Sunt curios dacă observatorul a văzut sau consemnat în foaie.

Poate aflați dumneavoastră, presa, clubul nu o poate face. Foaia de arbitraj e un document secret, se deschide doar la CSAT, la Cotroceni. Arbitrii greșesc la toate partidele noastre, dar numai în defavoarea noastră și în momente cheie.

ADVERTISEMENT

Să le fie rușine tuturor derbedeilor din această seară, inclusiv șefilor lor! Bătaie de joc la adresa echipei și a celor care o susțin”, a declarat Ion Georgescu pentru gsp.ro.

Adrian Porumboiu a dat verdictul în faza din care FCSB a primit penalty

În minutul 55, când scorul era 0-0, Marcel Bîrsan a acordat o lovitură de la 11 metri, după o intrare la minge a lui Adrian Scarlatache. Florin Tănase a executat exact, iar FCSB a mai marcat de două ori, prin Andrei Dumiter şi Claudiu Keşeru.

ADVERTISEMENT

Faza penalty-ului a fost analizată de Adrian Porumboiu, iar fostul arbitru FIFA a susţinut că nu se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri. În plus, acesta a precizat că golul doi a fost marcat după o poziţie de ofsaid nesemnalizată.

“Nici înainte de Revoluție n-am văzut așa ceva! Nu se poate să dai penalty aici! N-ai demnitate de arbitru! Să plece toți de la Comisie după o astfel de fază! Se vede că Bîrsan nu simte jocul, n-are nicio treabă.

ADVERTISEMENT

Este ofsaid la golul doi, mi-am dat seama din live. Dar se întâmplă astfel de faze. Nu poți să-i incriminezi pentru o astfel de eroare, e o situație obișnuită. Problema e la prima fază, unde nu găsesc nicio explicație”, a spus Adrian Porumboiu pentru gsp.ro.


CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik