Sport

CS Mioveni – FC U Craiova 1948 2-2 în etapa a 12-a din SuperLiga. Oltenii pierd din nou puncte, Croitoru e în pericol

CS Mioveni - FC U Craiova 1948 din etapa a 12-a din SuperLiga s-a terminat 2-2 după o primă repriză cu patru goluri și o a doua fără reușite pe tabela de marcaj.
01.10.2022 | 19:32
CS Mioveni  FC U Craiova 1948 22 in etapa a 12a din SuperLiga Oltenii pierd din nou puncte Croitoru e in pericol
CS Mioveni - FC U Craiova 1948 Live stream ora 19:00 în etapa a 12-a din SuperLiga. Croitoru, tensiuni în vestiarul oltenilor. Foto: FC U Craiova 1948 Facebook
ADVERTISEMENT
01-10-2022
15:33

CS Mioveni - FCU Craiova 2-2 (Buziuc 5, 30 / Achim 11, Ganea 37)

Vezi aici cele mai importante faze.

Min.90+4: Final de meci.

Min.83: Blănuță îl lovește cu cotul pe Scarlatache și vede cartonașul roșu. Debut ratat pentru jucătorul oltenilor.

Min.80: Două schimbări la Mioveni. Kabananga și Burlacu intră în locul lui Krasniqi și Lixandru.

Min.78: Iese Ganea și intră Blănuță.

Min.70: Carnat intră în locul lui Blănaru.

Min.68: Scarlatache reia cu capul pe lângă. O bună ocazie pentru gazde.

Min.64: Van Durmen șutează de la marginea careului, lateral stânga, dar mingea trece pe lângă.

Min.61: Două modificări la oaspeți. Chițu și Van Durmen le iau locul lui Sidibe și Bahassa.

Min.58: Buziuc, accidentat, îi lasă locul lui Coșereanu.

Min.51: Gazdele își trec în cont o bună ocazie, mingea trimisă de Krasniqi lovind bara.

Min.48: Achim are probleme fizice și trebuie să părăsească terenul. Locul său este luat de Marquet.

Min.46: Schimbare la gazde. Rădescu i-a luat locul lui Oancea.

Min.37: GOOOL FCU Craiova. Bauza îl găsește perfect pe Ganea, la marginea careului, iar atacantul oaspeților înscrie cu un șut sec la colțul lung.

Min.30: GOOOL Mioveni. Într-un moment în care FCU Craiova controla meciul, o eroare de pasă în defensivă duce balonul la Krasniqi, care centrează perfect, iar Buziuc ”atacă” perfect pe spațiul liber și înscrie la colțul scurt.

Min.21: Ocazie pentru olteni. Bauza reia cu capul, pe spate, iar I. Popescu reușește să scoată balonul, de sub bară, trimițându-l în corner.

Min.11: GOOOL FCU Craiova. După ce Buziuc a reușit primul gol din această stagiune, Achim izbutește aceeași performanță și restabilește egalitatea cu un șut superb de la 22 de metri.

Min.8: O nouă acțiune periculoasă a gazdelor. Trif șutează de la marginea careului, însă mingea trece puțin pe lângă.

Min.5: GOOOL Mioveni. Gazdele reușesc o intercepție, Blănaru centrează perfect și Buziuc deschide scorul, din 2 metri!

Min.1: Start de partidă.

Au fost probleme cu instalația de nocturnă la Mioveni. Motiv pentru care partida nu a debutat la ora oficială, 19:00. De altfel, jucătorii au fost trimiși la vestiare. În cele din urmă, meciul este gata să înceapă.

CS Mioveni: I. Popescu – Al. Iacob, Scarlatache, Balaur – Oancea, Lixandru, Buziuc, Vl. Pop, R. Trif – Blănaru, Krasniqi. Rezerve: F. Croitoru, Rădescu, Coşereanu, Carnat, D. Toma, Burlacu, C. Ene, Şerbănică, Kabananga. Antrenor: Flavius Stoican

FC U Craiova 1948: Popa – Enache, Paramatti, Duarte, Negru – Achim, Asamoah – Sidibe, Bauza, Bahassa – Ganea. Rezerve: Mogoșanu, Grigore, Albu, Zanfir, Croitoru, Van Durmen, Marquet, Chițu, Blănuță. Antrenor: Marius Croitoru

Meciul CS Mioveni – FC U Craiova 1948 are loc sâmbătă, 1 octombrie, cu începere de la ora 19:00, în cadrul etapei a 12-a din SuperLiga. Argeşenii au 6 puncte şi ocupă penultimul loc în timp ce oltenii se află pe poziţia a 9-a, cu 14 puncte, ţintind un loc în play-off. La Craiova starea de bine din vestiar s-a deteriorat, antrenorul Marius Croitoru intrând în conflict cu unii jucători.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – FC U Craiova 1948

Meciul CS Mioveni – FC U Craiova 1948 se duspută sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşeană, în etapa a 12-a din SuperLiga. Mai avem numai trei runde până la încheierea primei părţi a sezonului regulat şi situaţia Miovenilor nu este de loc una liniştitoare.

ADVERTISEMENT

Galben-verzii antrenaţi de Flavius Stoican nu au nici o susţinere deosebită, pentru că sunt o echipă cu foarte puţini suporteri, în judeţul Argeş opţiunile îndreptându-.se majoritar spre echipa care poartă numele judeţului. CS Mioveni are una dintre cele mai scăzute medii de spectatori la partidele de acasă, procentul, ca şi acum, urmând a avea şanse de creştere doar datorită prezenţei fanilor formaţiilor vizitatoare.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – FC U Craiova 1948

Partida CS Mioveni – FC U Craiova 1948 se joacă sâmbătă, 1 octombrie, de la ora 19:00, pe stadionul Orăşenesc din localitatea argeşeană, în etapa a 12-a din SuperLiga şi va fi transmisă în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 şi Prima Sport 2. O mai puteţi vedea intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă, în  prima zi de octombrie din 2022, la Mioveni cerul va fi mai mult acoperit, deşi nu va fi deloc frig, pentru că temperatura maximă va urca până la 25 de grade, în jur de 22 la ora startului meciului. Deşi cerul va fi mai tot timpul acoperit pericolul de precipitaţii este destul de redus. Bucureşteanul Andrei Chivulete va fi centralul acestei partide.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – FC U Craiova 1948 și cum arată primul unsprezece

Flavius Stoican întâlnește la Mioveni pe fosta sa echipă, de unde a fost concediat de Adrian Mititelu. Echipa pregătită de Flavius Stoican, un oltean la origini, nu are decât o singură problemă de lot, care este uşor rezolvabilă, cea a atacantului Liviu Antal, care oricum nu pornea ca titular în planurile sale tactice. Acesta este accidentat şi va lipsi în jur de trei săptămâni.

ADVERTISEMENT

În schimb Marius Croitoru are dificultăţi serioase în a creiona unsprezecele de start. Asta pentru că îi are suspendaţi pe Papadopoulos în centrul apărării, unde vor juca unul dintre Ricardo Grigore sau Paramatti,  şi pe Baeten la mijloc iar atacantul Gabi Iancu este accidentat, obligându-l să îl titularizeze pe George Ganea.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – FC U Craiova 1948

Pentru casele de pariuri meciul de la Mioveni face parte din categoria partidelor foarte echilibrate, cu cote apropiate. FC U Craiova 1948 este favorită la o cotă de 2,30 în timp ce pentru CS Mioveni cota pentru cele 3 puncte ajunge la 2,90. Şansă dublă 1X are cota de 1,70 iar un gol marcat de argeşeni are cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe se cunosc destul de bine de la nivelul Ligii 2, dar s-au întâlnit şi sezonul trecut de trei ori, de două ori în sezonul regulat şi o dată în play-out. Mioveni are o victorie reuşită în primul meci din sezonul regulat al sezonului trecut, sunt trei egaluri şi o dată, în Liga 2 a câştigat Craiova acasă, cu 4-2.

ADVERTISEMENT