Sport

CS Mioveni – FC Voluntari 0-3, în etapa 28 din SuperLiga. Echipa lui Nicolae Dică, al doilea eșec la rând. Video

FC Voluntari nu i-a dat nicio șansă lui CS Mioveni. Echipa lui Liviu Ciobotariu s-a impus în deplasare cu scorul de 3-0 și a urcat pe locul 9 în SuperLiga.
01.03.2023 | 17:57
CS Mioveni  FC Voluntari 03 in etapa 28 din SuperLiga Echipa lui Nicolae Dica al doilea esec la rand Video
Meciul de fotbal dintre CS Mioveni si FC Voluntari, contand pentru SuperLiga Superbet, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, miercuri 01 martie 2023. © FOTO:Mihai Nitoiu/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
01-03-2023
13:58

CS Mioveni - FC Voluntari 0-3 (Nemec 29, Răduț 64, Dumiter 77)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Final – FC Voluntari a câștigat la Mioveni, scor 3-0, și e pe locul 9 în SuperLiga, cu 32 de puncte. De cealaltă parte, echipa lui Dică a suferit al doilea eșec la rând și e ultima în clasament, cu 18 puncte.

Min. 77 – GOOOL FC Voluntari!!! Andrei Dumiter înscrie și el primul său gol pentru ilfoveni. Fostul atacant de la FCSB împinge în plasă mingea respinsă în față de Greab.

Min. 64 – GOOOL FC Voluntari!!! Mihai Răduț face 2-0 cu primul său gol din acest sezon!

Min. 29 – GOOOL FC Voluntari!!! Adam Nemec deblochează tabela după o pasă primită de la Aliji!

Min. 1 – A început meciul!

01-03-2023
13:42

Echipele de start din CS Mioveni - FC Voluntari

Au fost anunțate echipele de start din CS Mioveni – FC Voluntari, meci care va începe la ora 16:00:

  • CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache(c), Marquinhos – Panait, Lixandru – Diallo, Benchaib, Carnat – Rusu; Rezerve: Croitoru, Antal, Burnea, Buziuc, Coșereanu, Krasniqi, Lepistu, Pop, Rădescu; Antrenor: Nicolae Dică
  • FC Voluntari: Popa – U. Meleke, Matricardi, Armaș(c) – Aliji, Tavares, Răduț, Costin – Lopes, Nemec, Damașcan; Rezerve: Fernandez, Andres, Dumiter, Florea, M. Meleke, Merloi, Paz, Vlad, Voican; Antrenor: Liviu Ciobotariu

Meciul CS Mioveni – FC Voluntari are loc miercuri, 1 martie, cu începere de la ora 16:00, în etapa 28 din SuperLiga. Argeșenii au pierdut pentru prima dată în acest an, în mod dramatic, la Craiova, cu FC U 1948 în ultimul minut, cu mult ghinion. Ilfovenii au reușit etapa trecută primul succes din acest an și cu 29 de puncte au urcat pe locul 11. CS Mioveni rămâne ultima clasată, cu numai 18 puncte.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – FC Voluntari

Confruntarea CS Mioveni – FC Voluntari se desfășoară miercuri, 1 martie, de la ora 16:00, pe Stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană, în etapa 28 din SuperLiga. Aflată pe ultimul loc echipa lui Nicolae Dică are nevoie ca aerul de cele trei puncte, dar nici ilfovenii nu vin în turism, pentru că este nevoie de cât mai multe puncte înainte de intrarea în maratonul play-out-ului.

ADVERTISEMENT

Mioveni este unul dintre locurile unde aportul suporterilor locali este extrem de subțire, pentru că vin în număr de maxim o mie- o mie cincisute la meciuri, dar s-a văzut la egalul alb cu Rapid că atunci când sunt conectați la joc total pot deveni vocali în folosul echipei. Acum se așteaptă o afluență foarte scăzută de spectatori, pentru câ vor fi față în față exact echipele cu numărul cel mai redus de suporteri și nici una nu are așa ceva la partidele din deplasare.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – FC Voluntari

Partida CS Mioveni – FC Voluntari se joacă miercuri, 1 martie, de la ora 16:00, pe Stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană în etapa 28 din SuperLiga și va putea fi vizionată în direct pe micile ecrane pe canalele Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți urmări intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, după două zile de ploaie, luni și marți, miercuri, prima zi din Mărțișor vremea se va schimba în mai bine, în sensul în care cerul va fi acoperit, dar șansele de precipitații vor fi foarte mici. Temperatura va ajunge la 6 geade, destul de frig pentru -prima zi de primăvară. Arbitrul partidei va fi Andrei Antonie.

Cine absentează din întâlnirea CS Mioveni – FC Voluntari

Nicolae Dică își poate alcătui primul unsprezece așa cum crede de cuvință, liderul defensivei, Garutti revenind după etapa de suspendare care a costat scump pe CS Mioveni la Craiova, unde a pierdut pentru prima dată în 2013, 1-2 cu FC U 1948, pentru că înlocuitorul său, Mboumbouni, a greșit incredibil la primul gol, făcut cadou oltenilor.

ADVERTISEMENT

Exact la polul opus se află tehnicianul Voluntarilor, Liviu Ciobotariu, după prima victorie din acest an, un neașteptat 1-0 acasă cu Universitatea Craiova. Ciobi nu îi va avea la dispoziție pe accidentații Droppa și Sigurjonsson precum și pe suspendații Rață și Ricardinho, ultimii trei oameni de bază.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – FC Voluntari

Cu toate absențele din lotul oaspeților în viziunea caselor de pariuri aceștia sunt primii favoriți la obținerea celor trei puncte la cota de 2,50. Argeșenii, deși gazde și fără probleme de lot, au primit 3,10. Șansă dublă X2 are cotă 1,45 iar șansă dublă 1X cotă 1,55. Gol marcat de Voluntari e cotat cu 1,35 iar o reușită a gazdelor cu 1,40.

ADVERTISEMENT

Sunt trei meciuri jucate în campionat între cele două echipe și CS Mioveni nu a reușit niciodată să câștige. Ilfovenii s-au impus pe teren propriu cu 4-0 sezonul trecut și cu 3-1 în cel actual iar în singurul joc disputat pe terenul argeșenilor sezonul trecut s-a înregistrat o remiză albă.

ADVERTISEMENT