Fotbal intern

CS Mioveni, gest nemaivăzut în fotbalul românesc: Au cerut iertare fanilor

CS Mioveni a pierdut cu scorul de 1-2 meciul de pe teren propriu în faţa celor de la Ripensia Timişoara, în etapa a 29-a a Ligii 2.
16.04.2018 | 13:24
CS Mioveni gest nemaivazut in fotbalul romanesc Au cerut iertare fanilor

După această partidă conducerea clubului a luat o decizie inedită. Echipa argeşeană a emis un comunicat în care îşi cere scuze pentru această înfrângere atât suporterilor, dar şi Consiliului Local Mioveni, principalul sponsor al grupării galben-verde. Totodată, oficialii clubului au anunţat că jucătorii şi antrenorii au fost sancţionaţi financiar.

“Conducerea Clubului Sportiv Mioveni îşi cere scuze faţă de suporterii echipei de fotbal şi faţă de principalul său finanţator, Consiliul Local Mioveni, pentru înfrângerea suferită în ultimul meci de campionat, cu Ripensia Timişoara, de pe teren propriu. Menţionăm că atât jucătorii, cât şi stafful tehnic au fost sancţionaţi financiar pentru înfrângere, conform regulamentului de ordine interioară. Ne dorim ca, pe viitor, echipa noastră să aibă atitudine, determinare şi luciditate, să aibă evoluţii remarcabilem bucurând astfel iubitorii de fotbal şi implicit să aducă o frumoasă imagine oraşului Mioveni”, a transmis conducerea CS Mioveni, potrivit liga2.ro.

CS Mioveni, la al cincilea antrenor în actuala stagiune

E o premieră şi faptul că CS Mioveni anunţă oficial aplicarea unor amenzi către jucători şi antrenori după un meci pierdut acasă, asta cu toate că, în acest sezon, gruparea argeşeană a mai încasat încă trei eşecuri pe stadionul Orăşenesc. În această ediţie de campionat, CS Mioveni a obţinut pe teren propriu şase victorii, cinci egaluri şi patru înfrângeri.

În 2018, în şapte meciuri desfăşurate pe teren, CS Mioveni a obţinut două victorii, două egaluri şi trei înfrângeri. În acest sezon, argeşenii şi-au schimbat de patru ori antrenorul, începând cu Florin Marin (1-6), continuând cu Adrian Mihalcea (7-9), Gheorghe Mihali (10-15) şi Mihai Olteanu (16-17) şi ajungând acum la Laurenţiu Roşu (18-).

După 29 de etapei trecute din acest sezon, CS Mioveni se află pe locul 9, cu 38 de puncte. În runda următoare va câştiga la “masa verde”, fiindcă ar fi trebuit să o întâlnească pe ASA Târgu Mureş.

1.000 de spectatori au fost prezenţi la meciul dintre Mioveni şi Ripensia

Tags: