Fotbal intern

CS Mioveni nu e mulţumită că evoluează cu Sepsi în Cupă: “Ne doream un nume sonor”

31.10.2018 | 10:28
CS Mioveni nu e multumita ca evolueaza cu Sepsi in Cupa Ne doream un nume sonor

CS Mioveni nu e mulţumită că evoluează cu Sepsi în optimile Cupei României, iar antrenorul clubului din Liga 2, Iordan Eftimie, a spus că şi-ar fi dorit un alt club de pe prima scenă fotbalistică, unul cu nume sonor. Tehnicianul celor de la Mioveni speră că echipa sa le va ţine piept celor de la Sf Gheorghe şi îşi doreşte o calificare în sferturile competiţiei.

Pentru că vin din Liga 1 Betano, cei de la Sepsi sunt favoriţi, zice Eftimie, însă asta nu îi intimidează pe cei de la Mioveni: „Acum urmează meciul de Cupă, cu Sepsi. Obiectivul nostru a fost să aducem o echipă de Liga 1 la Mioveni.”

Antrenorul de la CS Mioveni ar fi vrut alt adversar în Cupa României

 Este adevărat, ne doream altă formaţie, una cu nume sonor, dar nu mai contează. Important este că am ajuns până în această fază, am muncit şi ne-am dăruit. În meciurile din Cupa României orice rezultat este posibil. Oaspeţii pornesc cu prima şansă, sunt o echipă de Liga 1 şi se află în prima parte a clasamentului. Noi încercăm însă să câştigăm, ar fi frumos să ne calificăm în sferturi. Băieţii sunt conştienţi de însemnătatea confruntării şi vor face tot posibilul să obţină rezultatul pe care ni-l dorim”, a declarat Iordan Eftimie, tehnicianul celor de la CS Mioveni citat de ziarularges.ro . 

Bucurie a fotbaliştilor de la Mioveni la golul lui Ovidiu Comănescu în meciul de fotbal dintre Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni 2, contând pentru Liga a-3-a, disputat pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, sâmbătă 12 mai 2018.
Bucurie a fotbaliştilor de la Mioveni la golul lui Ovidiu Comănescu în meciul de fotbal dintre Petrolul Ploieşti şi CS Mioveni 2

CS Mioveni ar fi vrut un alt adversar în Cupa României, acum, când cei de la Dunărea Călăraşi se pregătesc de sărbătoare! La ei în oraş va veni FCSB şi Consiliul Judeţean a instalat nocturnă pe Stadionul “Ion Comşa” pentru a putea găzdui un astfel de duel.

Dunărea Călărași – FCSB

Vino și tu la un meci istoric!⚽️Dunărea Călărași – FCSB

Gepostet von Consiliul Judetean Calarasi am Dienstag, 30. Oktober 2018

Partida dintre CS Mioveni şi Sepsi OSK Sf Gheorghe va avea loc de la ora 16:30 şi va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.

Tags: