Sport

CS Mioveni – Rapid 0-0, în etapa 26 din SuperLiga. O nouă deziluzie „vișinie”. Cum arată clasamentul

Rapid continuă seria rezultatelor dezamăgitoare. Doar 0-0 pe terenul lui CS Mioveni în etapa 26 din SuperLiga și visurile europene în Anul Centenarului par a deveni o Fata Morgana.
17.02.2023 | 21:47
CS Mioveni  Rapid 00 in etapa 26 din SuperLiga O noua deziluzie visinie Cum arata clasamentul
Alexandru Ionita si Shaquill Montell Sno in meciul de fotbal dintre CS Mioveni si Rapid Bucuresti, contand pentru Superliga Superbet, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, 17 februarie 2023. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
17-02-2023
20:04

Cum arată clasamentul din SuperLiga după CS Mioveni - Rapid 0-0

Rapidul înregistrează un nou rezultat dezamăgitor pentru fanii săi și se îndepărtează tot mai mult de obiectivele stabilite de conducere în Anul Centenarului. Echipa lui Adi Mutu nu a reușit să se impună pe terenul „lanternei roșii”, deși în repriza secundă a ratat câteva oportunități bune de a marca. Cea mai mare a fost chiar a golgheterului Marko Dugandzic, care nu a reușit să înscrie din a doua încercare de la punctul cu var.

CS Mioveni, în schimb, este marea revelație a anului 2023. Trupa lui Nicolae Dică nu a cunoscut încă gustul amar al înfrângerii în acest an și începe să spere tot mai mult că va reuși imposibilul: salvarea de la retrogradare. Mai ales că și jocul e unul care s-a schimbat mult în bine față de anul trecut.

SuperLiga
Clasament SuperLiga
17-02-2023
18:00

CS Mioveni - Rapid 0-0

Vezi aici cele mai importante faze.

Min. 90+6: Fluier final.

Min. 86: Dugandzic execută din nou, însă o face slab de data asta și mingea se duce peste poartă.

Min. 85: Execută Dugandzic plasat și Înscrie, dar Feșnic dictează repetarea loviturii deoarece mai mulți jucători au intrat în careu înainte de executare.

Min. 83: Carnat comite un henț în marginea careului, arbitrul Horațiu Feșnic dictează lovitură liberă pentru giuleșteni, însă e atenționat din camera VAR și dă penalty, deoarece infracțiunea avusese loc în interiorul suprafeței de pedeapsă.

Min. 80: Șutul lui  Pănoiu de la marginea careului șterge bara și iese în aut de poartă.

Min. 77: Alex Ioniță este găsit liber în careu, încearcă un șut plasat la colțul lung, însă mingea e deviată de un fundaș al gazdelor și iese afară.

Min. 72: Săpunaru șutează peste poartă după o centrare a lui Emmers.

Min. 60: Costache pătrunde pe stânga, centrează periculos în careu, Garutti deviază nefericit, iar mingea este cât pe ce să intre în propria poartă.

Min. 39: Kait s-a accidentat la gleznă și nu mai poate continua partida. A fost înlocuit de Costache.

Min. 21: Greab reține șutul lui Emmers din afara careului.

Min. 14: Centrare de pe stânga în careului mic al Rapidului, însă Antal lovește defectuos mingea cu capul, iar aceasta se duce mult peste poartă.

Min. 10: Lovitură liberă pentru Rapid de la 20 de metri, Săpunaru îi mișcă mingea lui Onea, dar șutul acestuia lovește bara stângă a porții gazdelor.

Min. 1: A început partida.

17-02-2023
16:33

Echipele de start la CS Mioveni - Rapid

Au apărut echipele de start la CS Mioveni – Rapid.

CS Mioveni: Greab – Sno, Garutti, Scarlatache, Marquinhos Pedroso – M. Panait, Lixandru – Antal, Benchaib, Diallo – B. Rusu. Rezerve: D. Croitoru – Rădescu, Lepistu, Mboumbouni, Krasniqi, Burnea, Buziuc, V. Pop. Antrenor: Nicolae Dică 

Rapid: Moldovan – Onea, Săpunaru, Iacob, Junior Morais – Pănoiu, Al. Albu, Kait – Emmers, Dugandzic, Al. Ioniță II. Rezerve: Drăghia – Belu-Iordache, Ignat, Crivac, Crepulja, Bamgboye, V. Costache, A. Ciobanu, Luckassen. Antrenor: Adrian Mutu

Meciul CS Mioveni – Rapid are loc vineri, 17 februarie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul etapei a 26-a din SuperLiga. La prima vedere, este un meci dezechilibrat valoric, între ultima clasată din SuperLiga și formația de pe locul 4. CS Mioveni are 17 puncte, Rapid 45 de puncte, deci ar părea un meci la îndemâna bucureștenilor… Dar, cum spunea și Adrian Mutu, ar fi o mare eroare să ia la preț de matineu un adversar mult metamorfozat în bine în 2023 de venirea lui Nicolae Dică pe bancă, neînvins de cinci partide.

Unde se joacă CS Mioveni – Rapid, în etapa 26 din SuperLiga

Confruntarea CS Mioveni – Rapid se desfășoară vineri, 17 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Orășenesc” din localitatea argeșeană, în etapa 26 din SuperLiga. În privința suporterilor „galben-verzilor” nu ne facem griji. Aceștia nu ar umple decât cu mare greutate maxim o mie de locuri, echipa fanion a județului fiind FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Însă la acest meci organizatorii nu trebuie să își facă griji privind rețeta financiară, pentru că sigur Mioveni va fi vineri o localitate luată cu asalt de miile de fani giuleșteni. Interesant este că în documentele Rapidului, până la darea în folosință a noului stadion din Giulești, atunci când nu se putea juca pe Arena Națională, „alb-vișiniii” au avut a doua opțiune Mioveni, unde au și disputat mai multe partide. Așa, că într-un fel, se poate spune că Rapid ar juca în a doua casă a sa, ca locație.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – Rapid

Partida CS Mioveni – Rapid se joacă vineri, 17 februarie, de la ora 20:00, pe stadionul „Orășenesc” din localitatea argeșeană, în etapa 26 din SuperLiga. Ea va putea fi urmărită în direct pe micile ecrane pe canalele TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vineri, 17 februarie, la Mioveni va fi o vreme superbă, ca de primăvară, cu cer senin toată ziua, fără nicio amenințare de precipitații și cu o maximă în termometre care va ajunge până la 13 grade la ora amiezii. Vor fi în jur de 6-7 grade la ora startului partidei, ceea ce nu este deloc rău. Meciul va fi condus de arbitrul clujean Horațiu Feșnic

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CS Mioveni – Rapid

Nicolae Dică a schimbat complet în bine jocul „lanternei roșii”, dar drumul până la miracolul supraviețuirii este încă foarte departe. Jucătorii nou veniți în această iarnă s-au integrat perfect și acum pentru oricine nu va mai fi ușor să treacă de „galben-verzi”. Care nici nu au probleme mari de lot pentru meciul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

La echipa giuleșteană revine fundașul Junior Morais pe partea stângă, dar rămân indisponibili Dragoș Grigore și francezul Papeau. Adrian Mutu și-a avertizat elevii că după primul eșec pe teren propriu din acest sezon, contra FC U Craiova 1948, nu mai este acceptat alt pas fals la Mioveni.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – Rapid

În mod normal, un astfel de meci între lanterna roșie și echipa de pe locul 4, între care sunt 28 de puncte diferență, ar fi trebuit să primească cote mult opuse, în sensul în care marea favorită din Giulești să nu aibă în cel mai bun caz mai mult de 1,50. Dar startul argeșenilor din 2023, sub comanda lui Nicolae Dică, fără eșec, Mioveni fiind neinvinsă de cinci jocuri, a făcut ca Rapid să primească 2,10 la victorie, iar gazdele 3,60. Șansă dublă „X2” are cotă 1,30, iar gol marcat de Rapid cotă de 1,35. Șansă dublă „1X” are cotă de 1,70, iar gol marcat de argeșeni cotă 1,60.

ADVERTISEMENT

Sunt opt meciuri între cele două echipe în care CS Mioveni a fost formația gazdă. Scorul la general este de cinci succese pentru bucureșteni, la nivel de prima sau a doua divizie, două pentru argeșeni și un singur egal, în 2020 0-0 în Liga 2. Ultimul meci jucat aici a fost unul foarte spectaculos, sezonul trecut, și s-au impus gazdele cu 3-2.

ADVERTISEMENT