Sport

Scene de groază în Liga 1! Primarul a intrat în vestiar și i-a dat pe toți afară! Prima reacție a edilului. Update exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Mioveniul a rămas fără antrenor după meciul pierdut cu Sepsi Sfântu Gheorghe, iar primarul a intrat în vestiar la final pentru a le cere socoteală.
05.12.2021 | 17:07
Scene de groaza in Liga 1 Primarul a intrat in vestiar si ia dat pe toti afara Prima reactie a edilului Update exclusiv
CS Mioveni este pe locul 12 în Liga 1 după 18 etape cu 17 puncte. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat ce s-a petrecut în vestiarul lui CS Mioveni după înfrângerea cu 2-0 în fața celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe.

Primarul Ion Georgescu a intrat la vestiar la finalul partidei și a dat afară tot staff-ul, în frunte cu antrenorul Alexandru Pelici.

ADVERTISEMENT

CS Mioveni, pe un butoi cu pulbere după înfrângerea cu Sepsi! Primarul a demis conducerea clubului și staff-ul tehnic

Din informațiile FANATIK, primarul din Mioveni a tunat și a fulgerat la adresa jucătorilor și a stilului de joc al echipei și era extrem de nervos pentru faptul că argeșenii au ratat încă un penalty în Casa Pariurilor Liga 1.

Bogdan Stoica va fi noul președinte al clubului, în timp ce pe lista scurtă a antrenorilor se află Mihai Teja și Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a primarului din Mioveni, Ion Georgescu

FANATIK l-a contactat pe primarul Mioveniului care a oferit o primă reacție după meciul cu Sepsi Sfântu Gheorghe: „Ce pot sa va spun ….este că acum este MARE…mare supărare…în randul TUTUROR din MIOVENI!”, a fost declarația scurtă oferită pentru site-ul nostru.

CS Mioveni a făcut o primă repriză slabă împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Garutti și-a înscris în proprie poartă în minutul 37.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Alexandru Pelici a jucat mult mai bine în partea a doua, iar Alexandru Buziuc a ratat chiar un penalty în minutul 59. CS Mioveni a mai ratat patru-cinci ocazii mari, iar centralul Horațiu Feșnic a acordat ușor un penalty pentru covăsneni în finalul partidei, transformat de Bogdan Mitrea.

Ce spunea înainte de meci primarul din Mioveni: „Sper ca la sfârșitul celor șase etape din retur să avem cel puțin 22 de puncte”

Primarul Ion Georgescu fixase șase puncte drept obiectiv echipei pentru partidele cu Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo: „Mă aștept, cel puțin la meciurile cu Sepsi și cu Dinamo, să luăm șase puncte. Să dea Dumnezeu să nu-i deochem pe jucători..!”.

ADVERTISEMENT

Deși nu îi place să vorbească despre arbitraj, edilul Mioveniului se teme de arbitrajul din etapa viitoare cu CFR Cluj, mai ales după ce s-a întâmplat la meciul Chindia Târgoviște – CFR Cluj.

„Îmi doresc ca în meciul cu CFR să jucăm frumos, iar dacă vom face vreo surpriză nu mă deranjează. Arbitrul din meciul tur are o datorie morală față de noi… Nici acum nu am primit vreo decizie în privința meciului din tur cu CFR, referitor la arbitri și arbitraj”. – primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

„Sper ca la sfârșitul celor șase etape din retur să avem cel puțin 22 de puncte, dacă sunt mai multe îi felicit pe jucători anticipat și este meritul lor.

În altă ordine de idei, felicit pe FC Argeș pentru victoria de la Arad. Mi-am dorit și îmi doresc mereu, ca argeșean, ca ei să fie în play-off, ca să scăpăm noi de ei în play-out. Facem tot ce este posibil să-i ajutăm să se ducă în play-off. Ca să scăpăm de ei și să nu ne mai certăm iar în play-out”, a declarat primarul Ion Georgescu pentru Jurnalul de Argeș.

  • 12 e locul ocupat de CS Mioveni în Casa Pariurilor Liga 1 cu 17 puncte
  • 13 luni a rezistat Alexandru Pelici pe banca lui CS Mioveni
ADVERTISEMENT