Sport

CS Mioveni – U Cluj 0-1, în etapa a 10-a din SuperLiga. ”Șepcile roșii”, prima victorie a sezonului. Cum arată clasamentul

Universitatea Cluj a obținut primul succes în acest sezon din SuperLIga, reușind să se impună pe terenul lui CS Mioveni, scor 1-0.
12.09.2022 | 16:47
CS Mioveni  U Cluj 01 in etapa a 10a din SuperLiga Sepcile rosii prima victorie a sezonului Cum arata clasamentul
Marius Șerbănică, Alexandru Chipciu și Alexandru Buziuc se luptă pentru balon în meciul CS Mioveni - Universitatea Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
12-09-2022
16:58

Cum arată clasamentul din SuperLiga după CS Mioveni – U Cluj 0-1

U Cluj s-a impus în meciul din deplasare cu CS Mioveni, scor 1-0, și a obținut primul succes de la promovarea pe prima scenă.

În urma acestei victorii, formația lui Eugen Neagoe a urcat pe locul 14 în clasament, cu 7 puncte, trecând chiar peste CS Mioveni, care a rămas cu 6 puncte și este pe penultima poziție.

sup

12-09-2022
14:30

CS Mioveni – U Cluj 0-1 (Ely Fernandes 35)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci – Clujenii câștigă meciul de la Mioveni, scor 1-0, și sparg gheața în actuala stagiune.

Min. 86 – Vlădoiu scapă singur spre poartă adversă, însă șutul său nu găsește ținta.

Min. 35 – GOOOL U Cluj!!! Romario Pires aruncă un balon de 50 de metri peste apărarea gazdelor, Ely Fernandes îl depășește pe portarul Popescu din preluare și înscrie cu mari emoții în poarta goală.

Min. 30 – Ispas pasează direct în piciorul lui Buziuc la mijlocul terenului, atacantul Mioveniului scapă singur cu portarul, dar întârzie să șuteze și este deposedat din spate de același Ispas.

Min. 26 – Haită șutează în forță de la 25 de metri, dar mingea trece puțin pe lângă poartă.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul CS Mioveni – U Cluj.

  • CS Mioveni: I. Popescu – Iacob, Scarlatache, Garutti – Oancea, Lixandru, Pop, Şerbănică – Blănaru, Krasniqi, Buziuc. Rezerve: Croitoru – Balaur, Rădescu, Coşereanu, Carnat, Toma, Antal, Burlacu, Kabananga. Antrenor: Flavius Stoican.
  • U Cluj: Iliev – Chipciu, Ilie, Ispas, Briceag – Bic, Pires, Filip – Haită, Bălan, Ely Fernandes. Rezerve: Gorcea – Vlădoiu, Simion, Purece, Remacle, Horşia, Hofman, Moraru, Fulop. Antrenor: Eugen Neagoe.

Meciul CS Mioveni – U Cluj are loc luni, 12 septembrie, cu începere de la ora 18:00, în cadrul etapei a 10-a din SuperLiga. Este o confruntare din zona fierbinte, din subsol, a clasamentului, între o echipă gazdă care a reușit etapa trecută, la Sfântu Gheorghe, primul succes din acest sezon și o alta, cea oaspete, care încă mai aleargă după prima victorie stagională. Caracteristica în comun este că ambele echipe și-au schimbat antrenorii cu care au început sezonul, Flavius Stoican și respectiv Eugen Neagoe fiind noii tehnicieni.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – U Cluj, în etapa a 10-a din SuperLiga

Întâlnirea CS Mioveni – U Cluj se dispută luni, 12 septembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Orășenesc” din urbea argeșeană, în etapa a 10-a din SuperLiga. Mioveni este, alături de Voluntari, unul dintre stadioanele cu număr mic de spectatori și nu vedem cum s-ar putea schimba situația la această partidă.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță, nu vor lipsi fanii Universității, în jur de o sută, maxim două, dar în privința suporterilor locali nu se poate vorbi de o prezență importantă, echipa fanion a județului cam în toate localitățile fiind FC Argeș. În jur de maxim două mii de spectatori ar putea umple în oarece măsură tribunele.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – U Cluj

Partida CS Mioveni – U Cluj se joacă luni, 12 septembrie, de la ora 18:00, pe stadionul „Orășenesc” din localitate, în etapa a 10-a din SuperLiga. Ea va putea fi urmărită pe micile ecrane pe posturile TV Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 1. O mai puteți viziona și dacă veți intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni, luni, 12 septembrie, este o zi frumoasă de început de toamnă, fără nicio amenințare de ploaie. Temperatura maximă a zilei va ajunge la 22 de grade, iar la ora când va începe partida sunt estimate că vor fi în jur de 16-17 grade, deloc rău pentru spectacolul sportiv. Care îl va avea ca arbitru pe experimentatul arbitru bucureștean Radu Petrescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – U Cluj

Antrenorul Flavius Stoican nu are probleme înaintea unui meci atât de important împotriva unei contracandidate directe la menținerea în SuperLiga. Sunt mari șanse ca să joace din primul minut atacantul albanez Krasniqi, cel care a marcat golul de trei puncte la Sfântu Gheorghe, dar și congolezul Kabananga. De asemenea, l-am putea vedea pentru prima oară în „galben-verde” pe atacantul Nicolae Carnat.

ADVERTISEMENT

La U Cluj, ar putea fi momentul primului meci între buturi pentru fostul goalkeeper al portarului bulgar Plamen Iliev. „Șepcile roșii” au transferat săptămâna trecută și un atacant, francezul Mamadou Thiam, care se speră să fie soluția marcării mai multor goluri și, implicit, a obținerii de rezultate pozitive.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – U Cluj

Este un joc deosebit de echilibrat, iar în opinia caselor de pariuri formația vizitatoare pleacă ușor favorită, cotă 2,70 față de 3,20 cât a primit CS Mioveni. Asta deși meciul are loc pe terenul echipei argeșene și clujenii nu au nicio victorie până acum. 1,55 este cota pentru un gol al gazdelor și 1,40 pentru o reușită a echipei oaspete. 1,45 este cota pentru a se înscrie minim două goluri în meci.

ADVERTISEMENT

Ar fi posibil ca aceste cote orientative să aibă la bază și faptul că din 2009 Mioveni nu a mai reușit să învingă pe teren propriu pe U Cluj. Echipa ardeleană a reușit de atunci trei egaluri și tot atâtea victorii în partidele din Liga 2. CS Mioveni a arătat însă că este o echipă care își vinde scump pielea la jocurile de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT