Sport

CS Mioveni – UTA Arad 1-1, în etapa a 8-a din SuperLiga. Gazdele au ratat un penalty în finalul meciului

CS Mioveni - UTA Arad s-a disputat marţi, 30 august, de la ora 16:30, în etapa a 8-a din SuperLiga. Rezultatul final a fost 1-1, gazdele rămânând fără succes în campionat, pe penultimul loc al clasamentului.
30.08.2022 | 15:33
CS Mioveni  UTA Arad 11 in etapa a 8a din SuperLiga Gazdele au ratat un penalty in finalul meciului
CS Mioveni și UTA Arad se întâlnesc în etapa a 8-a din SuperLiga. FOTO: Ciprian Petcut/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
30-08-2022
15:29

Cum arată clasamentul din SuperLiga după CS Mioveni - UTA 1-1

CS Mioveni a fost aproape de a obține o victorie extrem de importantă împotriva celor de la UTA, însă trupa lui Flavius Stoican continuă să fie ghinionistă.

De această dată, albanezul Krasniqi a executat, însă șutul său s-a dus în bara porții arădenilor.

30-08-2022
13:35

CS Mioveni - UTA Arad 1-1

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci!

Min. 90: Krasniqi ratează, șutul său se duce în bară!

Min. 89: Penalty obținut de CS Mioveni după o intrare imprudentă a lui Andrei Chindriș.

Min. 81: Ocazie mare pentru Mioveni! Scarlatache reia cu capul din corner și e aproape de a face „dubla”.

Min. 70: Garutti a șutat din marginea careului, dar Balauru a respins mingea brazilianului în lateral.

Min. 48: Liviu Antal şutează din interiorul careului, dar Balauru este la post şi reţine.

Min. 46: S-a reluat partida.

Pauză.

Min. 11: GOOOL UTA! Otele restabileşte rapid egalitatea. Golul a fost validat după consultarea VAR.

Min. 8: GOOOL Mioveni! Scarlatache deschide scorul pentru gazde, în urma unei lovituri de cap la o lovitură liberă de pe partea dreaptă

Min. 1: A început meciul!

30-08-2022
12:38

Echipele de start în CS Mioveni - UTA Arad

  • CS Mioveni: Popescu – Balaur, Scarlatache, Garutti – Şerbănică, Lixandru, Pop, Oancea – Buziuc, Antal, Blănaru. Rezerve: Croitoru, Iacob, Trif, Panait, Krasniqi, Rădescu, Coşereanu, Toma. Antrenor: Flavius Stoican.
  • UTA Arad: Balauru – Chindriş, Benga, Hoxhallari – Vukcevic, Batha, Cascini, Ubbink – Steau, Postolachi, Otele. Rezerve: Mociu, Maxim, Dobrescu, Stahl, IIsac, Matei, Negoescu, Ademi, Jobello. Antrenor: Ilie Poenaru.

 

Meciul dintre CS Mioveni şi UTA Arad este programat să se dispute marţi, 30 de august, de la ora 16:30, în etapa a 8-a din SuperLiga. Ambele echipe au un moral bun, pentru că vin după rezultate pozitive obținute în ultima rundă. Gazdele, cu un nou antrenor la timonă, în persoana lui Flavius Stoican, au obținut un punct pe terenul Petrolului. Iar arădenii s-au impus „acasă” în fața celor de la FC U Craiova.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – UTA Arad, din etapa a 8-a a SuperLigii

Meciul CS Mioveni – UTA Arad se joacă marți, 30 august, începând cu ora 16:30, pe stadionul „Orășenesc” din Mioveni. Este prima apariție a lui Flavius Stoican în fața propriilor suporteri după ce a preluat-o pe CS Mioveni de la Alexandru Pelici, demis în urmă cu o săptămână din cauza rezultatelor slabe înregistrate de formația argeșeană în acest debut de sezon.

ADVERTISEMENT

Cum Stoican a debutat deja cu dreptul pe banca argeșenilor, 0-0 pe terenul Petrolului, oficialii clubului gazdă speră ca suporterii să revină lângă echipă și să apară în număr cât mai mare la stadion pentru a-și susține favoriții. Meciul cu UTA e foarte important, iar o victorie ar ajuta-o pe CS Mioveni să evadeze de pe ultimul loc.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – UTA Arad

Stadionul „Orășenesc” din Mioveni va găzdui marți, 30 august, începând cu ora 16:30, partida CS Mioveni – UTA Arad contând pentru etapa a 8-a din SuperLiga. Așa cum ne-am obișnuit deja, meciul va fi transmis la tv de cele trei posturi care au achiziționat drepturile pentru SuperLiga, respectiv Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. În plus, cele mai importante faze vor putea fi urmărite și pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Marian Barbu din Făgăraș este arbitrul care va conduce la centru meciul dintre CS Mioveni și UTA Arad. El va fi ajutat la cele două tușe de asistenții Andrei Constantinescu (București) și Stelian Slabu (Brașov). În camera VAR se vor afla bucureștenii Radu Petrescu și Mircea Grigoriu.

Ce jucători lipsesc din întâlnirea CS Mioveni – UTA Arad

La gazde, Stoican nu are probleme de lot pentru acest meci, așa că va putea trimite pe teren cel mai bun prim „11”. Singurele semne de întrebare sunt cele referitoare la Andrei Burlacu, Cornel Ene și Nicolae Carnat. Ei au transferați în urmă cu câteva zile și nu se știe sigur dacă sunt apți din punct de vedere fizic. Nu e exclus însă ca măcar unul dintre ei să-și facă apariția pe teren, chiar dacă numai pentru câteva minute, dacă scorul de pe tabelă o va cere.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, la arădeni, antrenorul Ilie Poenaru nu-l va putea folosi în continuare pe Florin Iacob. Portarul nu s-a refăcut după o accidentare, iar Abeide este incert.

O situație mai specială o are însă atacantul Claudiu Keșeru, care a căzut în dizgrația staff-ului tehnic. Concret, Keșeru s-a dat lovit pentru meciul cu FC U Craiova din runda trecută și nu a fost folosit, însă a doua zi a fost surprins la o petrecere unde părea în mare formă. Prin urmare, abaterea atacantului adus în vară de la FCSB nu a fost tolerată de antrenorul Ilie Poenaru, care s-a decis să taie în carne vie și să-l excludă din lot.

ADVERTISEMENT

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – UTA Arad

Cele două formații sunt despărțite de opt puncte în clasament. Dar bookmakerii prevăd un duel echilibrat și le acordă șanse egale. 2,80 este cota pe care fiecare dintre cele două echipe o are la victorie. Remiza este răsplătită cu o cotă de 3,00. Un gol marcat de gazde are un multiplicator de 1,47. Varianta „GG sau peste 2,5 goluri” vă poate înmulți banii de 1,85 ori.

În sezonul trecut de SuperLiga, CS Mioveni și UTA Arad s-au întâlnit de trei ori. În sezonul regulat, a fost 0-0 la Mioveni și 2-1 pentru UTA la Arad. În play-out arădenii s-au impus din nou pe teren propriu cu 1-0.

ADVERTISEMENT