Sport

CS Mioveni – UTA 0-2, în etapa 8 din play-out SuperLiga. Postolachi și Hoxhallari asigură punctele vitale pentru arădeni. Cum arată clasamentul

UTA a obținut o victorie extrem de importantă în lupta pentru evitarea retrogradării, cu CS Mioveni, scor 2-0, goluri marcate de Hoxhallari și Postolachi în repriza secundă.
14.05.2023 | 13:06
CS Mioveni  UTA 02 in etapa 8 din playout SuperLiga Postolachi si Hoxhallari asigura punctele vitale pentru aradeni Cum arata clasamentul
CS Mioveni - UTA LIVE stream ora 13:30 în etapa 8 din play-out SuperLiga. Arădenii, victorie obligatorie pentru evitarea retrogradării directe. Foto: UTA Facebook
ADVERTISEMENT
14-05-2023
10:05

CS Mioveni - UTA Arad 0-2. (Hoxhallari 62, Postolachi 90+2). Video

Vezi aici cele mai importante faze ale partidei

Clasament play-out
Clasament play-out

Min. 90+8: Final de meci.

Min. 90+2: GOOOL UTA! 0-2. Virgil Postolachi înscrie cu un șut cu exteriorul, la colțul lung. Reușita este validată de VAR după câteva minute de analiză.

Min. 89: Dublă ocazie pentru UTA, dar ambele șuturi trimise de arădeni sunt respinse de fundași ai gazdelor din fața porții.

Min. 62: GOOOL UTA! 0-1! Hoxhallari deschide scorul cu o lovitură de cap după gafa lui Sima, portarul gazdelor.

Min. 46: Startul reprizei secunde.

Min. 45+2: Finalul unei reprize în care UTA a jucat modest.

Min. 33: Carnat este aproape să deschidă scorul, dar Iacob reușește să respingă în corner.

Min. 1: A început partida.

Echipe de start la meciul CS Mioveni – UTA Arad.

  • CS Mioveni: Sima – Pedroso, Şerbănică, Panait – Carnat, Rădescu, V. Pop, Buziuc – Lixandru – Rusu, Antal. Rezerve: Croitoru – Burnea, Sno, Lepistu, Diallo, Toma, Coşereanu, Benchaib, Krasniqi. Antrenor: George Cotigă.
  • UTA Arad: Iacob – Benzar, Benga, Hoxhallari, Abeid – Şteau, Cascini, Anton – Roger, Keşeru, Postolachi. Rezerve: Kucher – Vukcevic, Dobrescu, Batha, Ubbink, Otele, Stahl, R. Pop, Paşcalău. Antrenor: Mircea Rednic.

Meciul CS Mioveni – UTA are loc duminică, 14 mai, cu începere de la ora 13:30, în cadrul etapei a 8-a din play-out-ul SuperLigii. Meciul este esențial pentru arădeni, care luptă pentru supraviețuire și care au nevoie obligatoriu de cele trei puncte, pentru a evita retrogradarea directă cu condiția ca echipa aflată acum pe locul 15, primul retrogradabil, FC Argeș, să nu câștige la Craiova, cu FC U 1948. Pe de altă parte nu ar mira pe nimeni ca Mioveni, deja picată în eșalonul secund, să dea o replică dârză UTA-ei, pentru a ajuta pe FC Argeș. vecina de județ.

Unde se joacă meciul CS Mioveni – UTA

Întâlnirea CS Mioveni – UTA se dispută duminică, 14 mai, de la ora 13:30, pe stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană, în etapa 8 din play-out-ul SuperLigii. Este partida de adio pentru ”galben-verzi” în fața puținilor suporteri care au fost prezenți cât timp CS Mioveni a activat în SuperLiga, acum, după retrogradare, punându-se chiar problema continuității clubului, pentru că aici există un primar capabil inclusiv de gesturi extreme.

ADVERTISEMENT

Este clar că meciul cu UTA nu va schimba nimic din interesul localnicilor pentru echipa de fotbal, unul foarte scăzut și că jocul se va desfășura cu tribunele mai degrabă goale, dacă nu vor lua drumul spre Mioveni câteva zeci de fani ai echipei din Arad, conștienți de faptul că echipa are acum mai mult nevoie ca oricând de susținere.

Cine transmite la TV partida CS Mioveni – UTA

Partida CS Mioveni – UTA se joacă duminică, 14 mai, de la ora 13:30, pe stadionul Orășenesc din localitatea argeșeană, în etapa 8 din play-out-ul SuperLigii și va fi transmisă pe micile ecrane de cele trei posturi de televiziune, Digi Sport 1, Orange Sport 1 și Prima Sport 2. O mai puteți viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni duminică, 14 mai, și apoi începutul de săptămână, dar și următoarele trei zile zile nu se anunță a fi tocmai frumoase. Duminică și luni mai este cum mai este, în sensul în care cerul va fi doar acoperit, cu rare apariții ale soarelui, dar de marți vor reveni ploile. Temperatura, duminică, 14 mai, va fi de 16 grade la ora amiezii, adică la ora partidei.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CS Mioveni – UTA

George Cotigă se află la al doilea meci pe banca Miovenilor, a unei echipe din SiperLiga, care însă este deja retrogradată. Este ultima reprezentaţie acasă, dar acest capitol nu contează atâta timp cât au cel mai mic număr de spectatori. La acest meci lipsesc Scarlatache, Burnea şi Krasniqi.

ADVERTISEMENT

La UTA, jucătorii s-au liniştit cu greu după finalul de infarct de la Piteşti, unde au fost egalaţi dintr-un un al treilea penalty discutabil acordat gazdelor în ultimul minut de prelungiri şi sunt decişi să ia cele trei puncte la Mioveni, cu speranţa că FC U Craiova 1948 va învinge acasă pe FC Argeş şi o va trimite în a doua divizie. Erico rămâne unicul absent.

Cote la pariuri la jocul CS Mioveni – UTA

Pentru casele de pariuri se anunţă un meci fără istoric, în sensul că UTA va fi echipa care va pleca învingătoare şi din acest motiv cota pentru succesul arădenilor este foarte joasă mai ales la un meci jucat în deplasare, doar 1,35. Dacă gazdele ar răsturna toate calculele cota lor este imensă, nu mai puţin de 11,00. Şansă dublă 1X are cotă 3,00, iar gol pentru Mioveni cotă 2,30.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe s-au întâlnit din 2007 până acum de 16 ori, dar majoritatea duelurilor au avut loc la nivelul eșalonului secund. Bilanţul este foarte echilibrat, e vorba doar de partidele de la Mioveni: 6 victorii locale, 5 remize şi tot atâtea succese ale arădenilor. Acum se vede cât de mult costă pe UTA eşecul din sezonul regulat de la Arad, scor 1-2 în faţa echipei din judeţul Argeş.

ADVERTISEMENT