Încă un milionar în fotbalul românesc! Ce buget va avea clubul

Mirela Apostol    Georgeta Ganjulete   
în Fotbal intern
31/01/2018, 16:47
Încă un milionar în fotbalul românesc! Ce buget va avea clubul

 Victor Angelescu, în vârstă de 34 ani, va prelua 50% din acţiunile celor de la CS Sagov. Afaceristul, care este milionar în euro, îşi doreşte să ducă echipa din Ilfov pe prima scenă a fotbalului românesc în anul ce urmează. Echipa va avea un buget de un milion de euro pentru atingerea obiectivului.

“Prin relaţiile mele, vom aduce lângă club şi sponsori importanţi. Un contract deja a fost semnat, în câteva săptămâni vor urma altele. Nu va fi un proiect de scurtă durată, nu e nici o platformă pentru a intra în politică sau la federaţie, cum am auzit deja speculaţii, ci pur şi simplu doresc să investesc pe termen lung pentru performanţă. Fotbalul e un hobby”, a spus Victor Angelescu pentru GSP.

“Să atacăm Liga 1”

“Victor Angelescu e un tânăr care a avut legături cu fotbalul, a fost junior la Sportul Studenţesc, iar acum vine lângă noi să ne ajute. Eu am crescut în spiritul performanţei, aşa că îmi doresc să atacăm Liga 1 din campionatul următor, dar va depinde de buget, infrastructură”, a spus Valeriu Răchită, manager general FC Snagov.

CS Snagov ocupă în acest moment locul 10 în eşalonul secund, cu 26 de puncte acumulate.
 

 

Închide ×