Carousel hot news

EXPLOZIV! CS U, Rapid şi Bistriţa, FĂRĂ LICENŢĂ!

UPDATE 17:10 / Contactat de FANATIK.RO în legătură cu situaţia Rapidului, Viorel Moldovan a declarat: "Mă frămîntă mult treaba cu licenţa, aştept cu sufletul la gură decizia finală. Nu pot...
13.05.2014 | 16:45
EXPLOZIV! CS U, Rapid şi Bistriţa, FĂRĂ LICENŢĂ!
ADVERTISEMENT

UPDATE 17:10 / Contactat de FANATIK.RO în legătură cu situaţia Rapidului, Viorel Moldovan a declarat: “Mă frămîntă mult treaba cu licenţa, aştept cu sufletul la gură decizia finală. Nu pot dormi noaptea şi am mari emoţii, chiar dacă sînt optimist că o vom obţine. Ca orice rapidist, stau cu sufletul la gură!”

**************************************************************************

UPDATE 17:05 / “Există presiuni foarte mari din partea PSD ca CS U să ia licenţa. Ei vor face totul să ia la TAS. Acolo se pot face cel mai uşor blaturile, ascultaţi-mă ce vă spun! Noi vom veni cu mari surprize în următoarele săptămîni. Nu au rezolvat de aici pentru că cineva trebuie să-şi asume răspunderea şi nimeni nu are curajul. CS U nu este afiliată nici măcar provizoriu! Nu mi se pare normal ca lumea să fie mirată că ei nu iau licenţa. Ar fi o uriaşă surpriză dacă ar lua-o”, a declarat Adrian Mititelu la Sport.ro.

*************************************************************************

După Rapid, alte două echipe din Liga 2 nu au primit licenţa pentru sezonul viitor al Ligii 1. CS U Craiova şi Gloria Bistriţa, grupări cu şanse foarte mari de promovare, au fost înştiinţate că nu vor avea dreptul să evolueze în sezonul viitor în prima ligă, anunţă prosport.ro. Toate cele trei cluburi au făcut apel, iar decizia finală va fi făcută în cursul zilei de sîmbătă.

ADVERTISEMENT

Rapid şi Gloria Bistriţa nu au primit licenţa deoarece nu au îndeplinit criteriul financiar, în timp ce CS U Craiova s-a lovit de articolul 54 din statutul FRF. “Pentru a promova într-un eşalon competiţional superior, calitatea de membru afiliat a unui club trebui să aibă o durată – în momentul începerii sezonului competiţional următor – de cel putin trei ani consecutivi”, se arată în articolul respectiv.

“Nu am primit licenţa din cauza unor datorii minore. Nu este normal. Sînt convins că vom avea cîştig de cauză la apel. Noi vrem să jucăm în Liga 1”, a spus Cristian Coroian, antrenorul Gloriei Bistriţa.

ADVERTISEMENT

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri