Fotbal intern

Mangia, înfuriat după 1-1 cu Timişoara: “Nu putem să jucăm aşa”

Devis Mangia şi-a lăudat elevii pentru punctele obţinute în sezonul regular din Liga 1. Este nemulţumit de starea gazonului de pe noul "Ion Oblemenco".
23.02.2018 | 23:26
Mangia, înfuriat după 1-1 cu Timişoara:

Mangia spune că adversarii au tras de timp pe parcursul partidei pe care CS Universitatea Craiova a terminat-o la egalitate, scor 1-1, cu ACS Poli Timişoara. Legat de gazon, spune că a fost cel mai prost de la meciurile de acasă din acest an.

“Trebuie să îi laud pentru jucători, au obţinut rezultate bune în sezonul regular. Ne gândim la play-off. Aş vrea să jucăm mai mult. Timp real 40-42 minute. Nu ştiu cine are grijă de gazon, dar de patru luni arată tot rău. A fost cel mai prost gazon din startul sezonului.

Este greu să joci pe un astfel de teren. Toate cele şase echipe au şanse la titlu, diferenţele s-au schimbat. Meciul de cupă cu Dinamo va fi foarte dificil. Nu se mai poate termina egal. Vom forţa calificarea în semifinale. Voi folosi cel mai bun 11, asta e clar”, a spus Mangia la o televiziune de sport.

CSU Craiova a terminat sezonul regular cu 51 de puncte şi astfel va începe faza play-off cu 26. În cazul în care CFR Cluj se va impune în această etapă, la Ploieşti, cu Juventus, oltenii ar fi la patru puncte distanţă de lider la intrarea în play-off.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri