CS U Craiova, ce transfer! Un fost jucător de la Juventus a SEMNAT

Marian Popovici   
în Stiri sportive
12/07/2017, 09:13
CS U Craiova, ce transfer! Un fost jucător de la Juventus a SEMNAT GALERIE FOTO

CS U Craiova l-a transferat pe Fausto Rossi, un jucător în vârstă de 26 de ani care a fost în proprietatea lui Juventus, între 2012 şi 2016. Rossi este un mijlocaş format de “Bătrâna Doamnă”, însă nu a apucat să joace la echipa mare, fiind împrumutat la mai multe echipe.

Transferuri CS U Craiova. Fausto Rossi este medaliat cu argint Campionatul European Under-21 în anul 2013 când selecţionerul Italiei U-21 era actualul antrenor de la CS U Craiova, Devis Mangia. Atunci, Italia pierdea finala cu 2-4 împotriva Spaniei. Rossi a fost împrumutat de Juventus pe rând la Brescia, Valladolid, Cordoba şi Pro Vercelli.

Transferuri CS U Craiova. 4 mutări în perioada de mercato

Transferuri CS U Craiova. La începutul anului, a semnat un contract cu Trapani, unde a apucat să joace opt meciuri. Cota de piaţă a jucătorului este de 400.000 de euro. Rossi a avut în anul 2015 o cotă de 3 milioane de euro, pe vremea când evolua la Cordoba. Rossi a evoluat la naţionalele U 17, U 20 şi U 21 ale Italiei, dar nu a fost niciodată convocat la prima reprezentativă.

Transferuri CS U Craiova. Un fost jucator de la Juventus a semnat (2)

Transferuri CS U Craiova. Transferul lui Fausto Rossi este al 4-lea transfer al oltenilor după cele ale lui Mihai Roman, Cristian Bărbuţ şi Hrvoje Spahija. CS U Craiova şi-a păstrat nucleul de jucători din stagiunea trecută şi speră să se lupte la titlu cu Devis Mangia la timonă.

11,6 milioane de euro este valoarea lotului lui CS U Craiova

11,00 este cota la titlu a lui CS U Craiova

Închide ×