CS U ia palmaresul Universităţii! Anunţul patronului Rotaru

Marian Popovici   
in Stiri sportive
22/06/2017, 14:08
CS U ia palmaresul Universităţii! Anunţul patronului Rotaru

Acţionarul majoritar al lui CS U Craiova, Mihai Rotaru, susţine că echipa din Liga 1 este adevărata Universitatea şi recunoaşterea va veni şi pe plan european după decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în procesul cu palmaresul. 

“Noi nu suntem continuatorii lui FC U, societatea care a intrat în faliment. Noi suntem continuatorii Clubului Sportiv Universitatea! E clubul care a existat până în 1994 cu secţie de fotbal, apoi a continuat să existe fără, dar a existat! Noi avem o hotărâre executorie, aşteptăm să devină şi irevocabilă în toamnă la Înalta Curte, apoi ne vom adresa UEFA şi vă asigur că palmaresul va fi recunoscut.

Marca Universitatea Craiova a revenit la Clubul Sportiv Universitatea Craiova. CS Universitatea există din 1948 necontenit. Clubul Sportiv are toate mărcile. Există o hotărâre în acest sens, toate mărcile FC Universitatea au fost anulate.

Daca suporterii doresc să se ataşeze de un proiect al domnului Mititelu care înfiinţează o echipă fără stemă, fără palmares, fără imn pot să o facă. Adevărata Universitatea Craiova joacă în Liga 1, în Europa, şi se luptă să aibă un sezon mai bun decât anul trecut. Nu ştiu sigur, dar ne batem pentru chestia asta. Fanilor le vom oferi Universitatea Craiova, asta le vom oferi. Vrem să facem rost de resurse, să facem performanţă”, a spus Rotaru la sport.ro

CS U Craiova va evolua în turul III preliminar din Liga Europa în acest sezon.

Închide ×