Fotbal intern

Inaugurarea noului stadion al Craiovei, amânată. Sepsi nu vrea să joace pe “Oblemenco” meciul de Cupă

CS U Craiova nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a-şi inaugura noua arenă de 30.000 de locuri, care a costat peste 50 de milioane de euro, cu ocazia "16"-imilor Cupei României. De aceea, imediat...
11.10.2017 | 18:35
Inaugurarea noului stadion al Craiovei amanata Sepsi nu vrea sa joace pe Oblemenco meciul de Cupa
ADVERTISEMENT

CS U Craiova nu şi-a ascuns niciodată dorinţa de a-şi inaugura noua arenă de 30.000 de locuri, care a costat peste 50 de milioane de euro, cu ocazia “16”-imilor Cupei României. De aceea, imediat după tragerea la sorţi a acestei faze a competiţiei, desfăşurată miercuri la Casa Fotbalului, oficialii din Bănie au încercat să-i convingă pe cei de la Sepsi Sf. Gheorghe să joace la Craiova.

Era o situaţie favorabilă ambelor părţi: pe de o parte oltenii inaugurau bijuteria de stadion, iar pe de alta, cum arena s-ar fi umplut, cu siguranţă, suma pe care ar fi împărţit-o ambele grupări din biletele vândute ar fi fost mai consistentă. Preşedintele lui Sepsi, Dioszegi Laszlo, a promis că ia în calcul varianta, dar răspunsul final a fost un “nu” hotărât. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

CS U Craiova se va deplasa la Braşov pentru partida cu Sepsi

Oficialul clubului din Covasna a precizat că s-a consultat cu staff-ul tehnic şi, împreună, au luat hotărârea ca meciul să aibă loc la Braşov, pe stadionul pe care echipa nou-promovată în Liga 1 Betano îşi desfăşoară de regulă partidele de pe teren propriu.

Cei de la Sepsi au emis şi un comunicat, în care au explicat şi motivele pentru care au luat această hotărâre. “S-a întrunit conducerea clubului şi sunt două motive pentru care nu dorim să jucăm acest meci în deplasare: 1. pentru iubitorii fotbalului din Sfântu Gheorghe, respectiv pentru suporterii echipei noastre, ar fi aproape imposibilă vizionarea meciului pe viu, singura variantă fiind vizionarea la televizor; 2. din cauza distanţei mari faţă de Craiova, echipa noastră ar pierde pe drum trei zile. Analizând toate acestea, s-a ajuns la concluzia că vom organiza jocul cu CS U Craiova, ca echipă gazdă, pe terenul de pe stadionul din Braşov”, se arată în comunicat.

ADVERTISEMENT