Fotbal intern

“Premiu” special pentru un jucător de la CS U Craiova! A dat un gol şi i-au prelungit contractul

CS U Craiova şi-a "premiat" unul dintre jucători cu prelungirea contractului. A înscris în poarta campioanei, Viitorul Constanţa, şi şi-a asigurat locul în Bănie pentru următorii trei ani!
Autor: George Heisu | 03.12.2017 | 17:47

Entuziaşti, după succesul important în faţa campioanei României, Viitorul Constanţa, cu scorul de 3-1, oficialii grupării CS U Craiova, au făcut deja o mutare prin care să-şi asigure prezenţa unui jucător în lot şi pentru sezonul următor.

Astfel, mijlocaşul în vârstă de 22 de ani, adus în vară de la ACS Poli Timişoara, pentru suma de 100.000 de euro, Cristian Bărbuţ a fost “premiat” pentru golul marcat în poarta echipei lui Hagi cu… prelungirea contractului.

Cristi Bărbuţ a marcat la doar câteva minute după ce a intrat la CS U Craiova

Bărbuţ semnase cu CS U Craiova pe un an de zile, cu drept de prelungire pe alţi trei, iar oltenii au ales să activeze deja clauza, fără să mai aştepte sfârşitul sezonului. Interesant este faptul că ex-timişoreanul nu şi-a câştigat încă poziţia de titular în trupa lui Devis Mangia.

La partida cu Viitorul, disputată sâmbătă, în cadrul etapei a 20-a din Liga 1, Cristian Bărbuţ a fost rezervă, intrând în minutul 69, în locul lui Mitriţă, iar peste doar câteva minute a urcat scorul al 3-1, pentru CS U Craiova.

9 meciuri, un gol şi o pasă de gol are Bărbuţ pentru CS U Craiova, în toate competiţiile.

450.000 de euro este cota de piaţă a lui Bărbuţ, conform transfermarkt.com.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!