Fotbal intern

CRAIOVA-STEAUA. Oltenii FIERB: “Dacă nu batem acum, atunci cînd?”

CRAIOVA-STEAUA. Meciul de astăzi de la Craiova, CS U - Steaua, de la ora 18:00, live-text pe FANATIK.RO, naşte, aşa cum a făcut-o întotdeauna, mari patimi. Mai ales că oltenii aşteaptă o...
23.08.2015 | 13:07
CRAIOVASTEAUA Oltenii FIERB Daca nu batem acum atunci cind

CRAIOVA-STEAUA. Meciul de astăzi de la Craiova, CS U – Steaua, de la ora 18:00, live-text pe FANATIK.RO, naşte, aşa cum a făcut-o întotdeauna, mari patimi. Mai ales că oltenii aşteaptă o victorie cu Steaua de nu mai puţin de 13 ani!

Fanii Craiovei au mers la antrenament, i-au încălzit pe jucători pentru derby, aceştia au intrat “în priză” şi nu concep să piardă cu echipa care “nu bate pe nimeni de 5 meciuri şi vine în Bănie după 0-3 cu Rosenborg”, după cum spune antrenorul Sorin Cârţu, cel care l-a lansat în fotbalul mare pe Mirel Rădoi, adversarul de pe banca tehnică a Stelei azi.

Întrebarea care DISTRUGE interviurile de angajare! 90% dintre candidaţi nu ştiu REZOLVAREA! TU o ŞTII?

CRAIOVA-STEAUA. “Atmosfera este bună la echipă, avem încredere unii în alţii şi sîntem toţi conştienţi că tot ceea ce ni s-a întîmplat pînă acum a fost doar rod al neşansei. Dacă am ajuns să schimbăm şi la încălzire, vă daţi seama că nu vă pot spune dacă vor fi schimbări în echipă decît atunci cînd începe meciul. În continuare nu ne vom baza pe Popov. Izvoranu a fost supus unei operaţii, Kay şi Curelea nu sînt la parametrii necesari pentru un meci cu Steaua. Avem în continuare patru fundaşi centrali, odată cu reprofilarea lui Dumitraş, care nu a jucat rău la Timişoara, cu excepţia fazei de la gol. Sînt convins că va da în continuare randament”,  a declarat Sorin Cârţu în presa locală din Craiova

Mai ţii minte MAREA SĂRBĂTOARE NAŢIONALĂ de azi? Are semnificaţie DUBLĂ!

CRAIOVA-STEAUA. Cît despre adversari, “Sorinacio” crede că “Steaua vine şi ea cu destule probleme. Nu-l vor putea folosi pe Hamrun, iar la modul cum i s-a dus piciorul lui Papp este tipic pentru ceva ligamentar, s-a şi enunţat la ceva jucători din cîte am aflat. Plus că nu bate pe nimeni de cinci meciuri şi vine în Bănie după 0-3 cu Rosenborg”.

DEMENŢĂ! De ce şi-a UCIS o MAMĂ trei COPII! Motivul este HALUCINANT!

CRAIOVA-STEAUA.“Sperăm să învingem şi noi cu acelaşi scor ca Rosenborg”, spune Mateiu.

CRAIOVA-STEAUA. “Dacă nu batem acum, atunci cînd să mai batem?! Eu cred că putem”, e sigur Bawab.

GALERIE FOTO / A crezut că a cumpărat doi pui de cîine. Ce s-a întîmplat după cîteva luni

CRAIOVA-STEAUA. “Sperăm să cîştige fostul antrenor al lui Rădoi şi el să piardă pe stadionul unde a început”, anunţă Bălgrădean.

CRAIOVA-STEAUA. “Sîntem datori faţă de suporteri, de noi înşine să obţinem un rezultat bun duminică. Cele trei puncte sînt foarte importante pentru noi, ne-ar da încredere în meciurile care urmează. Este un meci important pentru oraş, pentru fani, pentru echipă şi vom da totul să-l cîştigăm”, spune şi Andrei Dumitraş, care s-a acomodat cu noul post, de fundaş central, “acolo unde nea Sorin hotărăşte că este nevoie de mine, acolo voi încerca să dau randament maxim”.