Carousel hot news

Niculescu şi Mangia, conflict la vestiar: “Îi vorbesc şi pe italiană”

CS Universitatea Craiova - Voluntari 1-1 s-a terminat cu scandal. Antrenorii celor două echipe s-au contrat la o fază din finalul partidei, încheiată la egalitate, scor 1-1. Oaspeţii au dat...
Autor: Gabriel Esanu | 23.09.2017 | 00:06
Niculescu şi Mangia, conflict la vestiar:

CS Universitatea Craiova – Voluntari 1-1 s-a terminat cu scandal. Antrenorii celor două echipe s-au contrat la o fază din finalul partidei, încheiată la egalitate, scor 1-1. Oaspeţii au dat mingea în aut pentru ca un jucător al lor să primească îngrijri medicale, dar oltenii nu le-au mai dat mingea şi au încercat să marcheze. Niculescu a reacţionat furios, moment în care Mangia a intervenit şi i-a cerut lămuriri. În italiană.

“Nu ştiu cine l-a supărat pe Mangia. Am ţipat pentru că era să iau din nou gol după ce am dat mingea afară. Am mai păţit-o. I-am zis lui Mangia că eu ştiu italiană, să vedem dacă ştie şi el româneşte. E normal ca jucătorii să aibă crampe. Am tras, într-adevăr de timp, dar arbitrul a dat prelungiri la prelungiri. Şi e corect. Ce să fac eu, să iau eu fluierul să arbitrez. Sunt greşeli, a fost henţ, dar şi noi am fost dezavantajaţi”, a declarat Niculescu la Dolce Sport. Antrenorul celor de la Voluntari i-a urat, totuşi, succes lui Mangia, chiar în limba italiană. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Până la urmă, Niculescu este mulţumit de rezultatul partidei de la Severin. “Am reuşit să obţinem un punct la una dintre cele mai bune echipe din Liga 1. Sunt mulţumit de jucătorii mei, încep să recunosc atitudinea de la finalul sezonului trecut. Am făcut şi greşeli, e adevărat. Din punct de vedere tactic, un meci aproape perfect. Ar fi fost nedrept să câştigăm, dar alte echipe pe noi nu ne-au iertat. Putem realiza lucruri măreţe şi în continuare”.

Ce spune Mangia după CS Universitatea Craiova – Voluntari 1-1

Devis Mangia este nemulţumit de rezultat şi nu a insistat pe problema arbitrajului, chiar dacă spune că echipa sa ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă. Şi-a criticat elevii pentru prestaţia sub aşteptări:

Noi jucăm mereu la victorie. Eu vorbesc întotdeauna cu educaţie. Arbitrul mi-a spus că a văzut că a fost penalty, nu ştiu ce s-a întâmplat cu decizia. Responsabilitatea este a mea, eu iau deciziile. Nu am avut nimic de discutat cu antrenorul celor de la Voluntari. Am auzit unele cuvinte şi am vrut să le lămuresc”, a spus Mangia, care i-a urat şi el baftă lui Niculescu, în limba română.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!