Mangia vorbeşte prima dată despre titlu! Mesaj pentru Mitriţă

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
11/02/2018, 23:33
Mangia vorbeşte prima dată despre titlu! Mesaj pentru Mitriţă

Mangia s-a declarat încântat că elevii săi nu au primit gol în faţa celor de la Sepsi şi le-a mulţumit fanilor pentru atmosfera excelentă pe care au creat-o. A vorbit şi despre nemulţumirea lui Mitriţă de la schimbare. 

“Ştiam că va fi meci greu, deci sunt bucuros că am câştigat, mai ales că nu am luat gol. Sepsi a stat bine în teren, chiar dacă mult timp în propria jumătate. Mitrovic, joc bun, ca toată echipa. Mitriţă nu a fost supărat pentru că a fost schimbat, poate doar a fost supărat că a făcut un meci normal. De obicei joacă spectaculos. 

Bănuiesc că e greu să vii la stadion pe vremea asta. Foarte, foarte frig. Şi mie mi-a fost greu în ultimele 20 de minute. Vreau să avem posibilitatea să ne luptăm la titlu. Vom vedea. Va fi greu la Voluntari. Am făcut egal în tur, la Severin. Pe finalul sezonului regulat, punctele contează mult”, a declarat Devis Mangia la o televiziune de sport.

“Toate echipele s-au întărit, ne aşteptam la un meci dificil, dar nu în halul ăsta. Nu s-a lipit nici azi golul de mine, dar e important că am luat trei puncte.Lumea iubeşte fotbalul, vine indiferent cu cine jucăm. Nu mă gândesc la titlu, nu vrem o presiune în plus. Dar jucăm fiecare meci la victorie. Vom avea un sezon reuşit”, a spus Mateiu.

“Ne-am apropiat de primele locuri, sunt foarte fericit. Suporterii sunt foarte importanţi. Primul meu gol din lovitură liberă aici, în Italia am mai dat. Nu ne gândim la titlu, ci la meciul următor. Nu ne uităm la clasament”, a spus autorul singurului gol al partidei, brazilianul Gustavo.

După acest rezultat, Craiova este la patru puncte în spatele celor de la FCSB, cu 47, şi la şase de liderul CFR Cluj. Sepsi e pe 12, cu 18 puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Dragoş Nedelcu, fundaş la FCSB: “Qaka este închizător, la concurenţă cu Pintilii”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.