Neagoe, impresionat de noua arenă din Craiova: “E ca o catedrală”

Gabriel Esanu   
in Fotbal intern
12/02/2018, 00:00
Neagoe, impresionat de noua arenă din Craiova: “E ca o catedrală”

Neagoe şi-a felicitat jucătorii pentru modu în care au pus în practică ideile tactice, dar i-a certat pe cei care nu s-au aşezat corespunzător în zid, la lovitura liberă transformată de Gustavo, pentru singurul gol al partidei dintre CS Universitatea Craiova şi Sepsi.

“Am crezut că putem să plecăm neînvinşi şi nu am fost departe. Dacă marcam în prima repriză, poate luam toate punctele. Am făcut un joc tactic bun, băieţii merită felicităţi.

Sunt foarte supărat că am primit gol la acea fază fixă. Unu doi jucători nu au venit acolo unde trebuia. O greşeală colectivă ne-a costat. Un stadion fantastic, merită felicitări suporterii şi cei care conduc clubul. O catedrală”, a declarat Neagoe. 

“Craiova e o echipă foarte bună, nu mai putem să dăm înapoi. Antrenorul e un pic supărat pe noi că am luat gol din lovitură liberă. Dar am stat bine în teren. Încerc să ajut pe toată lumea să se integreze. Am fost în discuţii cu Craiova, dar am devenit prea târziu liber”, a spus şi Ousmane Viera.

După acest rezultat, Craiova este la patru puncte în spatele celor de la FCSB, cu 47, şi la şase de liderul CFR Cluj. Sepsi e pe 12, cu 18 puncte.

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.