Neagoe, impresionat de noua arenă din Craiova: "E ca o catedrală"

cs universitatea craiova - sepsi 1-0, eugen neague, liga 1 betano

Eugen Neagoe a lăudat noua arenă a Craiovei şi pe fanii olteni, dar crede că Sepsi ar fi meritat măcar un punct cu Universitatea.

Neagoe şi-a felicitat jucătorii pentru modu în care au pus în practică ideile tactice, dar i-a certat pe cei care nu s-au aşezat corespunzător în zid, la lovitura liberă transformată de Gustavo, pentru singurul gol al partidei dintre CS Universitatea Craiova şi Sepsi.

"Am crezut că putem să plecăm neînvinşi şi nu am fost departe. Dacă marcam în prima repriză, poate luam toate punctele. Am făcut un joc tactic bun, băieţii merită felicităţi.

Sunt foarte supărat că am primit gol la acea fază fixă. Unu doi jucători nu au venit acolo unde trebuia. O greşeală colectivă ne-a costat. Un stadion fantastic, merită felicitări suporterii şi cei care conduc clubul. O catedrală", a declarat Neagoe. 

"Craiova e o echipă foarte bună, nu mai putem să dăm înapoi. Antrenorul e un pic supărat pe noi că am luat gol din lovitură liberă. Dar am stat bine în teren. Încerc să ajut pe toată lumea să se integreze. Am fost în discuţii cu Craiova, dar am devenit prea târziu liber", a spus şi Ousmane Viera.

După acest rezultat, Craiova este la patru puncte în spatele celor de la FCSB, cu 47, şi la şase de liderul CFR Cluj. Sepsi e pe 12, cu 18 puncte.