CSA cheltuie o avere pentru meciul cu Rapid. Cât costă biletele

Eduard Popa   
in Stiri sportive
05/04/2018, 11:38
CSA cheltuie o avere pentru meciul cu Rapid. Cât costă biletele

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

“Costurile de închiriere ale Arenei Naţionale: 13.000 de euro închiere stadion, 10.000 de euro costuri operaţionale. Cu tot cu TVA înseamnă 28.000 de euro. Având în vedere că jandarmeria a declarat acest meci cu grad ridicat de risc, aşa că mai avem un cost de 11.000 de euro, costuri de curăţenie de 9.000 de euro.

Asigurăm şi ambulanţe şi serviciu de pompieri, cu un cost de 3.000 de euro. Taxa plătită pentru transmiterea meciului, cu ocazia acestui meci s-a ridicat la 3.000 de euro. Per total vorbim de costuri de 54.000 de euro. Costurile vor fi acoperite integral din veniturile proprii ale clubului, sponsorizări, şamd” , a spus comandantul CSA Steaua, Cristian Petrea. Acesta susţine că toate cheltuielile vor putea fi amortizate dacă echipa va vinde 5.000 de bilete, orice câştig în plus fiind un bonus care va intra în visteria clubului. Biletele vor costa între 15 şi 30 de lei. 

Lăcătuş: “Jucătorii au vrut pe un stadion cât mai mare”

Antrenorul CSA Steaua, Marius Lăcătuş, susţine că aşteaptă tot mai mulţi oameni în tribune pentru derby ul cu Academia Rapid:“Dacă iniţial au vrut să jucăm pe Chiajna, ei s-au răzgândit şi au spus să jucăm pe un stadion cu cât mai multe locuri. Dacă din punct de vedere numeric pe gazon vom fi la egallitate, sper ca în tribune numărul spectatorilor stelişti să fie peste cel al rapidiştilor. Ne dorim ca rezultatele până la acel joc să fie pozitive, iar după meciul cu Rapid să ajungem în situaţia de a fi pe primul loc.”

Închide ×