CSA îi răspunde lui Gigi Becali. “Să îşi vadă de treaba lui!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
14/04/2018, 14:40
CSA îi răspunde lui Gigi Becali. “Să îşi vadă de treaba lui!”

Cristian Cirlan, directorul de marketing şi comunicare al CSA Steaua, a ţinut să-i răspundă lui Gigi Becali, cel care a afirmat că numărul de bilete pentru partida Steaua – Rapid este mult mai mic, iar pe “Arena Naţională” vor fi prezenţi 3.000 de stelişti şi mult mai mulţi rapidişti – vezi detalii.

“Este o încercare ieftină de a deturna spectatorii care doresc să-şi achiziţioneze bilete în ziua meciului. Este clar că nu-i convine amploarea fenomenului, îl deranjează faptul că un meci de liga a patra strânge mai mulţi spectatori decât derbiul ligii întâi. Ar fi mai bine să îşi vadă de echipa lui. Pe noi nu ne interesează ce fac ei, câţi spectatori au, cât câştigă. Ei sunt în liga întâi, noi în liga a patra. Avem proiectul nostru, drumul nostru, susţinătorii noştri, oamenii care cred în noi şi care ni se alătură. Pe ei însă îi interesează extrem de mult ce facem noi, au insomnii şi nu înţeleg de ce.

CSA îi răspunde lui Gigi Becali. “Noi suntem Steaua Bucureşti!”

Îi aşteptăm pe iubitorii fotbalului să-şi achiziţioneze bilete şi astăzi de la cele 16 case de bilete deschise la Arena Naţională, să arătăm că acolo unde este tradiţie şi pasiune putem scrie istorie şi că putem depăşi chiar şi pragul de 40.000 de spectatori la un meci de liga a patra, ceea ce ar fi fantastic. Cei de la bilete.ro au dezminţit deja, au spus că nu-l cunosc şi nu au avut vreodată vreo legătură cu Gigi Becali, că cifrele aruncate de el nu au legătură cu realitatea şi că datele reale sunt cele prezentate în conferinţă de presă de ieri.

Noi suntem STEAUA BUCUREŞTI, clubul înfiinţat în 1947, care am dat României atâtea şi atâtea performanţe în fotbal şi în multe alte sporturi, care am scris istorie. Scriem istorie chiar şi în liga a patra, lucru care se va întâmplă diseară cu toată opoziţia disperată a lui Becali. Ei sunt o societate comercială înfiinţată în 2003 care şi-a atribuit numele Stelei într-un mod dovedit de justiţie că ilegal”, se arată în comunicatul CSA Steaua, remis ProSport.

Ştirea MOMENTULUI

Tragere la sorţi Cupa României. Cu cine joacă FCSB, CFR Cluj şi Dinamo în 16-imi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×