ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Ca pe vremea lui Gheorghiu Dej! Ce a postat Steaua pe site-ul oficial

CSA Steaua a disputat ieri primul amical din istoria noului proiect. A fost o victorie clară, 3-0, împotriva formaţiei de ligă inferioară Comprest. Golurile formaţiei antrenate de Ion Ion şi...
Autor: Alex Bradescu | 24.07.2017 | 09:36
Ca pe vremea lui Gheorghiu Dej! Ce a postat Steaua pe site-ul oficial

CSA Steaua a disputat ieri primul amical din istoria noului proiect. A fost o victorie clară, 3-0, împotriva formaţiei de ligă inferioară Comprest. Golurile formaţiei antrenate de Ion Ion şi manageriate de Marius Lăcătuş au fost reuşite de Predescu (din penalty), Vâlce şi Mirea, toate în prima repriză.

ADVERTISEMENT

Este un meci care va rămâne în istorie drept primul jucat de formaţia Clubului Sportiv al Armatei de la reîntoarcerea în Ghencea a palmaresului şi a numelui “Steaua”, însă, pentru cei care au avut curiozitatea să se informeze pe site-ul oficial al CSA Steaua despre rezultat şi marcatori, şi prin modalitatea în care a fost reltatat evenimentul.

CSA Steaua amical. Fraze ca în anii ’60!

Pe site-ul CSA Steaua a fost postată o cronică în amănunt a primului meci jucat de noua secţie de fotbal a CSA, iniţiativă, de altfel, demnă de toată lauda. Însă felul în care a fost făcut acest lucru aminteşte de stilul unei epoci  apuse, cu fraze în care te puteai aştepta ca la orice moment să apară sintagme gen “lupta de clasă” sau “morala marxist leninistă”. Astfel, am putut citi că “Echipa de fotbal Steaua Bucureşti a disputat astăzi, 23 iulie 2017, primul meci amical de la reluarea activităţii secţiei dedicate balonului rotund” , “formaţia noastră a dominat jocul da capo al fine” sau că “steliştii au apăsat pedala de acceleraţie la mijlocul mitanului”. 

ADVERTISEMENT

Finalul a fost, însă, apoteotic. Vi-l prezentăm, “da capo al fine”: “Echipa a arătat ca un bloc monolitic mobil, care se poate descompune pe elemente de valoare, în funcţie de necesităţi. Sigur că mai este de muncă, dar relaţiile de joc sunt bine închegate, jucătorii sunt dispuşi la efort, iar schimburile de poziţii în teren arată o martice tehnică optimistă”. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!