VIDEO. CSA Steaua are un nou sponsor! Apariţie uluitoare a unui oficial al clubului

Razvan Nicolae   
în Fotbal intern
21/09/2017, 11:05
VIDEO. CSA Steaua are un nou sponsor! Apariţie uluitoare a unui oficial al clubului GALERIE FOTO

CSA Steaua este pe val în Liga 4, echipa antrenată de Ion Ion fiind liderul clasamentului după trei etape. Formaţia finanţată de Ministerul Apărării şi-a umilit adversarii până în prezent, “roş-albaştrii” au un golaveraj de 25-0. Pe lângă performanţele sportive, clubul militar punctează şi la capitolul sponsori.

Clubul Armatei a anunţat recent un parteneriat cu Asociaţia Steliştilor 1947, una dintre facţiunile suporterilor care susţin CSA Steaua. Încă de la primul meci al echipei în Liga 4, volunatri ai asociaţiei împărţeau pliante prin care invitau suporterii să se înscrie şi să ajute financiar echipa sau galeria. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Ce a decalarat comandantul clubului CSA Steaua

“Asociaţia Steliştilor 1947 anunţă că, începând din acest sezon, devine unul dintre sponsorii oficiali ai echipei de fotbal Steaua Bucureşti. Astfel, AS47 continuă planul de a sprijini activ CSA Steaua şi vine în întâmpinarea performanţei, prin crearea unor condiţii de pregătire la standarde înalte, care să permită îndeplinirea obiectivului – promovarea în eşaloanele superioare. Contribuţiile anuale, strânse de Asociaţie, sunt destinate în special susţinerii financiare a echipei de fotbal Steaua Bucureşti”, se anunţă în comunicatul emis de CSA Steaua.

Cristian Petrea, comandantul clubului CSA Steaua, s-a arătat încântat de încheierea acordului. “Ne bucurăm de încheierea acestui parteneriat, ce reprezintă susţinerea necondiţionată a suporterilor Stelei. Parteneriatul conturează obiectivele de performanţă pe care echipa şi le-a propus la începutul acestui sezon, motiv pentru care salutăm implicarea Asociaţiei Steliştilor 1947 în realizarea demersurilor spre succes”. 

Închide ×