Sport

CSA Steaua a luat locul FCSB-ului în Conference League! Gafa comisă de viitoarea adversară a echipei lui Gigi Becali

Albanezi de la Partizani Tirana FK au trimis-o pe CSA Steaua direct în Conference League, deși echipa lui Daniel Oprița nu are drept de promovare în Casa Pariurilor Liga 1.
15.06.2022 | 18:41
CSA Steaua a luat locul FCSBului in Conference League Gafa comisa de viitoarea adversara a echipei lui Gigi Becali
FCSB va juca în turul doi preliminar din Conference League cu câștigătoarea dintre Partizani și Saburtalo . Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB va juca în preliminariile Conference League cu câștigătoarea duelului dintre Saburtalo (Georgia) și Partizani (Albania). Albanezii au comis-o însă și cred că vor juca cu… CSA Steaua București.

CSA Steaua București nu are drept de promovare în Liga 1, însă albanezii au trimis-o direct în Conference League

Partizani a anunțat pe pagina oficială a clubului că în turul doi din preliminariile Conference League va întâlni pe CSA Steaua București.

ADVERTISEMENT

Albanezii au confundat stemele celor două cluburi, semn că războiul dintre FCSB și CSA Steaua a provocat confunzii și în afara granițelor României.

Albanezii de la Partizani au confundat stema celor de la FCSB cu cea a CSA Steaua București
Albanezii de la Partizani au confundat stema celor de la FCSB cu cea a CSA Steaua București. Sursă foto: Facebook @Partizaki FK.

Meciurile din turul 1 al preliminariilor Conference League vor avea loc pe 7, respectiv 14 iulie.

Cine sunt albanezii de la Partizani Tirana FK

Partizani Tirana FK a câștigat 16 titluri de campioană în Albania și 15 cupe, însă în cupele europene a avut rezultate modeste.

ADVERTISEMENT

Albanezii au un lot evaluat la 5.600.000 de euro, iar în sezonul trecut au terminat pe locul trei în campionat, la 15 puncte de campioana FK Tirana.

Gigi Becali nu ia în calcul adversarii din turul 2: „Vreau să ajungem în faza grupelor pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro”

Gigi Becali a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că obiectivul pe care l-a setat în acest sezon european e calificarea în grupele Conference League.

ADVERTISEMENT

„În Conference League mă interesează banii. Vreau să ajungem în faza grupelor pentru că asta îmi aduce 10-12 milioane de euro. Acesta este obiectivul, să jucăm în faza grupelor pentru că asta ne aduce bani. 

Avem șanse mari să prindem grupele. Nu mă interesează acum cu cine am căzut că nu trebuie să mai avem probleme în turul doi preliminar. Dar e important să ajungem în grupe”.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT