Sport

CSA Steaua a transferat doi jucători de Liga 1. Daniel Oprița a dat afară nu mai puțin de 8 fotbaliști

CSA Steaua București a adus doi jucători de la nou promovata în Casa Pariurilor Liga 1, Universitatea Cluj, însă Daniel Oprița a făcut și restructurări masive în lotul roș-albaștrilor.
15.06.2022 | 17:08
CSA Steaua a transferat doi jucatori de Liga 1 Daniel Oprita a dat afara nu mai putin de 8 fotbalisti
CSA Steaua a ajuns la trei transferuri în această vară. Sursă foto: Facebook @Steaua București
ADVERTISEMENT

CSA Steaua continuă să se întărească pentru sezonul viitor și după ce l-a transferat pe Atanas Trică a mai adus alți doi jucători de la U Cluj.

CSA Steaua forțează promovarea în Liga 1. I-a adus de la U Cluj pe Costinel Gugu și Cristian Balgiu

CSA Steaua și-a prezentat primele trei achiziții ale verii Costinel Gugu, Cristian Balgiu și Atanas Trică, însă din informațiile FANATIK în Ghencea va urma o campanie intensă de transferuri.

ADVERTISEMENT

Costinel Gugu (29 de ani) este fundaș central și fost internațional de juniori și de tineret al României. În sezonul trecut a jucat la U Cluj 20 de partide și a debutat în Liga 1 la 20 de ani în tricoul Universității Craiova. A mai jucat la FCM Târgu Mureș, Turnu Severin, Metalul Reșița, Le Havre, CS Mioveni, FC Argeș și U Craiova 1948.

Cristian Balgiu (27 de ani) evoluează pe postul de mijlocaș central și a reușit de asemenea promovarea în Liga 1 cu Universitatea Cluj, pentru care a jucat 23 de meciuri. În cariera sa, a mai trecut pe la Concordia Chiajna, CS Afumați, ASA Tg Mureș, Juventus București, Academica Clinceni, Turris Turnu Măgurele și Gloria Buzău.

ADVERTISEMENT

Daniel Oprița, restructurări masive de lot la CSA Steaua

Daniel Oprița a dat nu mai puțin de opt jucători afară de la CSA Steaua, majoritatea fotbaliștilor fiind trași pe linie moartă de antrenor.


Astfel, au plecat de la echipă Liviu Băjenaru (39 de ani), Vasile Buhăescu (34 de ani), Sergiu Bactăr (26 de ani), Ovidiu Morariu (32 de ani), George Călințaru (33 de ani), Dragoș Huiban (32 de ani), Robert Neacșu (22 de ani), Claudiu Dragu (30 de ani).

ADVERTISEMENT

CSA Steaua, principala favorită la promovare?

Cu Petrolul Ploiești, Hermannstadt și Universitatea Cluj în Casa Pariurilor Liga 1, CSA Steaua pare principala favorită la promovare. În plus, Gaz Metan Mediaș și Academica Clinceni, echipele retrogradate din Liga 1, sunt mai aproape de desființare și nu au nici măcar un lot format.

Același lucru se întâmplă și cu Dinamo, care cel mai probabil va rămâne fără majoritatea jucătorilor și va evolua mai mult cu tineri și jucători de la echipa a doua, ținând cont de problemele financiare ale clubului.

ADVERTISEMENT

Principala problemă pentru „militari” rămâne obținerea dreptul legal de promovare, prin modificarea statutului juridic al clubului.

ADVERTISEMENT