Sport

CSA Steaua, abandonată de unul dintre cei mai înfocați susținători: „Participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe-acolo”

Tudorel Stoica, legenda a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, a spus că nu mai înțelege nimic din ce se întâmplă acum la echipă.
28.09.2022 | 20:02
CSA Steaua abandonata de unul dintre cei mai infocati sustinatori Participi la amicale sai incurci pe aia peacolo
CSA Steaua, abandonată de unul dintre cei mai înfocați susținători. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fostul căpitan al Stelei, care este și unul dintre cei mai înfocați susținători al proiectului „roș-albaștrilor” a vorbit și despre eliminarea din Cupa României, despre care a spus că a venit la momentul oportun, pentru a nu continua într-o competiție, unde nu există șanse pentru CSA Steaua.

CSA Steaua, abandonată de unul dintre cei mai înfocați susținători

CSA Steaua pare că a fost abandonată și de Tudorel Stoica, una dintre legendele clubului și un suporter înfocat al proiectului „militarilor”.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de verdere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase.

Și atunci e bine să te oprești acolo unde îți este locul, din punctul meu de vedere și să te ocupi de jucarea meciurilor amicale, în continuare. Păi e normal.

ADVERTISEMENT

Am înțeles că în primul an nu ai știut ce să faci, iar în al doilea an tot n-ai știut ce să faci. Așa, la infinit, să îl lași pe unul să joace în locul tău și să se folosească de numele tău, mi se pare o lucrătură pe față a cuiva de pe acolo”, a mai spus Tudorel Stoica, la TV DigiSport.

„Să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe-acolo!”

Tudorel Stoica a continuat și nu înțelege care mai este scopul echipei, care joacă meciurile în Liga 2, neavând posibilitatea însă de a promova la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

„Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect.

Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere”, a mai spus Tudorel Stoica.

ADVERTISEMENT