Video. Şumi, mesaj în lacrimi pentru giuleşteni! “Rapid sunteţi voi”

STEAUA - RAPID
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/04/2018, 16:34
Video. Şumi, mesaj în lacrimi pentru giuleşteni! “Rapid sunteţi voi”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

CSA Steaua – Academia Rapid se va juca sâmbătă, de la ora 19:45, în Liga 4, partidă care se va disputa pe Arena Naţională. Înaintea derby-ului, Marius Şumudică şi Cristi Săpunaru le-au transmis un mesaj emoţionant fanilor rapidişti. 

Rapid sunteţi doar voi! Cu toţii ştiţi ce este în sufletul meu. Ştiţi că doar strigătele voastre de luptă mă fac să plâng sau să trag de mine. În alte părţi dacă muncesc, doar în Giuleşti pot să respir, cu voi. S-au schimbat multe şi se vor mai schimba, dar un singur lucru va rămâne: voi, nebunii, fanaticii. Rapid înseamnă doar voi. Restul e trecător şi nu contează. Vă rog să urlaţi sâmbătă cât puteţi, să simt că renaştem. Vreau să aud şi eu până aici până unde sunt, să mi se facă iar pielea de gaină şi să strig cu voi ca şi când aş fi acolo: Forza Rapid”, a fost mesajul transmis de Marius Şumudică.

Săpunaru, mesaj înainte de CSA Steaua – Academia Rapid

La rândul său, Cristi Săpunaru a ţinut să fie alături de fanii rapidişti. De la un copil al Giuleştiului, cu dragoste. Ce mult mi-aş fi dorit să fiu sâmbătă seara pe Arena Naţională, în teren, în peluză, nu contează, doar să fiu alături de voi. Alături de Rapid, pentru că voi aţi fost Rapid şi o să fiţi pentru totdeauna. Sunt un copil crescut alături de voi în Giuleşti. De când aştept ziua asta, e ca ziua renaşterii pentru mine. Sper ca de acum încolo să reînceapă totul şi să redevină totul aşa cum a fost. Promit că am să mă întorc lângă voi, dacă, cumva, am plecat vreodată de lângă voi. Vă iubesc şi te iubesc, Rapid”.

Închide ×