Fotbal intern

S-a tras ŢINTARUL! Când se joacă CSA Steaua-Rapid şi CSA-Dinamo!

UPDATE. AMFB a tras la sorţi ţintarul pentru meciurile din Liga a patra. Steaua Armatei va disputa derby-ul cu CS FC Dinamo al lui Nicolae Badea pe 26 septembrie, iar cel cu Academia Rapid pe 13...
25.08.2017 | 13:45
Sa tras TINTARUL Cand se joaca CSA SteauaRapid si CSADinamo

UPDATE. AMFB a tras la sorţi ţintarul pentru meciurile din Liga a patra. Steaua Armatei va disputa derby-ul cu CS FC Dinamo al lui Nicolae Badea pe 26 septembrie, iar cel cu Academia Rapid pe 13 octombrie, ultimul posibil pe Arena Naţională.

Capture

––––––––––––––-

CSA Steaua intră pe ultima sută de metri a pregătirilor pentru Liga a patra. Formaţia Clubului Sportiv al Armatei va juca împotriva celor de la Unirea Izvoarele, pe terenul numărul 6 al complexului Ghencea, acolo unde echipa îşi va desfăşura şi meciurile de acasă.  S-au montat şi tribunele pe teren, aşa că acesta va fi, practic, un fel de meci de prezentare al echipei din Ghencea.

Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 10.30. Se anunţă 1.000 de spectatori la partidă, interesul fiind uriaş din partea ultraşilor stelişti. Peluza Sud a anunţat că va susţine această echipă şi mulţi fani ai Stelei, organizaţi în alte asociaţii ale suporterilor, le-au urmat exemplul.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Scroll pe aplicaţie pentru a vedea toate meciurile de azi

CSA Steaua amical. Vor pe Arena Naţională

Formaţia antrenată de Ion Ion şi manageriată de Marius Lăcătuş va evolua în acest sezon în Liga a patra, alături de alte nume mari ale fotbalului românesc. CSA Steaua va fi în aceeaşi serie cu FC Dinamo (echipa lui Nicolae Badea), Academia Rapid (formaţia finanţată de Primăria Sectorului 1) sau Sportul Studenţesc.

Oficialii celor de la CSA Steaua au de gând să închirieze Arena Naţională pentru meciul de acasă cu Academia Rapid, despre care se crede că va fi principalul duel pentru promovarea în Liga a treia. CSA Steaua a vândut până în acest moment 600 de abonamente, la preţul de 150 de lei, deşi tribunele montate la terenul din Ghencea pot găzdui doar 400 de persoane.

Tags: