Sport

CSA Steaua, atacată brutal după respingerea inițiativei modificării Legii Sportului: „Sa tacă din gură, să-și vadă de Liga 2, cât or mai fi acolo”

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a fost atacată brutal de către Marcel Pușcaș după respingerea inițiativei modificării Legii Sportului.
31.05.2023 | 21:00
CSA Steaua atacata brutal dupa respingerea initiativei modificarii Legii Sportului Sa taca din gura sasi vada de Liga 2 cat or mai fi acolo
CSA Steaua, atacată brutal după respingerea inițiativei modificării Legii Sportului. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Marcel Pușcaș le-a transmis „militarilor” să tacă din gură și să se bucure de Liga 2 cât timp mai există, explicând motivul pentru care clubul dacă se va asocia cu un privat, va fi nevoită să înceapă din nou din Liga 4.

CSA Steaua, atacată brutal după respingerea inițiativei modificării Legii Sportului

CSA Steaua a fost atacată brutal de către Marcel Pușcaș după respingerea inițiativei modificării Legii Sportului: „Eu am declanșat desprinderea echipei, a fost un proces absolut firesc.

ADVERTISEMENT

Vreau să vă spun că nu se constată următorul lucru: a desprinde o bucată dintr-un întreg, înseamnă a se forma o nouă entitate juridică.

Cei de la CSA Steaua ar trebui să tacă din gură și să-și vadă de liga a doua, cât or mai fi acolo. Nu e un punct de vedere, e regulamentul, ar trebui să treacă la AMFB, va fi un copil nou născut”.

ADVERTISEMENT

„Cei de la Steaua se amăgesc, nu a fost un proiect serios, a fost un proiect pentru imagine, pentru alte lucruri”,  a spus și Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

Marcel Pușcaș, supărat pe delegarea lui Istvan Kovacs la barajul cu CFR Cluj

„Din păcate pentru Petrescu acesta e regulamentul, iar din fericire pentru noi e același regulament și suntem beneficiarii lui. Problema este delegarea lui Istvan Kovacs, care este domiciliat în Cluj.

ADVERTISEMENT

Să-l luăm pe Colțescu atunci, să ne arbitreze o repriză Kovacs și o repriză Colțescu. Lasă-ne să jucăm, nu ne fă să trecem la bănuieli. Kovacs are casă în Cluj și stă în Cluj!

De parcă nu s-a mai compromis Kovacs, s-a mai compromis când nu a văzut un henț la Bahassa. E cel mai bun arbitru român într-o sărăcie de arbitri. Afară e pictat gardul și înăuntru e Kovacs și leopardul”, a continuat Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT

„Nu e problemă că pierdem cu 7-0, dar să nu bănuim așa pe unii. În rest totul e în regulă, putem să jucăm și bine, cu Duarte, sigur! N-avem nimic de pierdut, presiunea e pe CFR Cluj.

La noi e un trend ascendent, la ei e un trend descendent! Se întâmplă și la case mai mari, Guardiola se știa că va veni la Bayern cu 8 luni înainte și Heynckes a câștigat tot ce s-a putut la club.

Poate să fie pe bancă și mama și tata, pentru mine ca fotbalist mă interesează să îmi fac treaba și să încerc să obțin o performanță. Aud că vor fi 1.000 de suporteri ai noștri, să vedem dacă vor avea loc să intre toți.

Tot ce vreau e ca băieții să joace cel mai bun fotbal al lor, să se bucure de joc, de plăcere, nu au nimic de pierdut. În rest, care va fi mai bun, va câștiga”, a mai spus Marcel Pușcaș.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul