CSA Steaua - Benfica, "măcel" în Cupa României! Un scor ireal!

cupa româniei, CSA Steaua, Academia Rapid

UPDATE. CSA Steaua conduce cu scorul de 28-0 în partida cu Benfica din Cupa României.

Au marcat: Mirea (3, 9, 23, 36, 37, 40), Măcriş (6, 45, 60), Pădureţ (38), Pătrănoiu (46, 58), Vâlcea (47), Izvoranu (57, 59, 61, 73, 83), Predescu (65, 70, 77m 84), Zamfirescu (79 80), Lolescu (67, 82,) Constantinescu (87), Turbatu (88)

Şi Rapid a învins în meciul cu AFC Atletico, scor 4-0.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

CSA Steaua - Benfica LIVE STREAM Cupa Romaniei. AMFB (Asociaţia Municipală de Fotbal Bucureşti) a anunţat că formaţia coordonată de Marius Lăcătuş, CSA Steaua, va juca împotriva formaţiei AFC Benfica Noua Generaţie în primul tur al Cupei României pe Bucureşti. Cele două formaţii se vor întâlni marţi, 12 septembrie, de la ora 16:00, pe stadionul din Ghencea.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

CSA Steaua - Benfica LIVE STREAM Cupa Romaniei. CSA Steaua, echipa antrenată de Ion Ion şi coordonată de fosta mare glorie a Stelei, Marius Lăcătuş, evoluează în Liga a 4-a şi a bifat două victorii din două meciuri, cu 10 goluri marcate şi 0 primite. De partea cealaltă, AFC Benfica Noua Generaţie evoluează în Liga a 5-a din Bucureşti. Echipa este creată de un român care e suporter înfocat al portughezilor, iar Benfica Bucureşti există cu acordul gigantului din Lisabona şi se bazează pe principii de pregătire asemănătoare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Academia Rapid întâlneşte AFC Atletico

Nu doar CSA Steaua va juca în primul tur al Cupei României pe Bucureşti marţi, 12 septembrie, ci şi Academia Rapid, echipă unde evoluează Daniel Niculae şi Daniel Pancu. Echipa din Liga 4 va juca şi ea de la aceeaşi oră, cu AFC Atletico, o altă echipă din Liga a 5-a, pe stadionul din Giuleşti.

CSA Steaua - Benfica LIVE STREAM Cupa Romaniei. Toate meciurile echipelor româneşti sunt LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. CLICK aici pentru a citi toate ştirile de sport din România şi străinătate. 

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775