Sport

CSA Steaua, blocată în Liga 2! Pariul făcut în direct: „Mă apuc de taximetrie dacă se asociază cu un privat!”

CSA Steaua, pe veci în Liga 2?! Clubul din Ghencea, care nu are drept de promovare în SuperLiga deoarece este club de drept public, a ajuns subiect de bancuri
24.06.2024 | 11:13
CSA Steaua blocata in Liga 2 Pariul facut in direct Ma apuc de taximetrie daca se asociaza cu un privat
CSA Steaua, blocată în Liga 2! Pariul făcut în direct: „Mă apuc de taximetrie dacă se asociază cu un privat!” FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

CSA Steaua e condamnată să rămână în Liga 2. Adrian Căvescu, avocatul care a dezvăluit în exclusivitate pentru FANATIK că FCSB poate folosi numele Steaua în cupele europene, susține că că „militarii” nu vor evolua niciodată în primul eșalon fotbalistic din România.

CSA Steaua, pe viață în Liga 2! Avocatul care își pune meseria la bătaie meseria

CSA Steaua joacă în Liga 2 începând cu sezonul 2021-2022. „Militarii” nu au drept de promovare deoarece sunt club de drept public și nu vor să își modifice forma juridică de organizare.

ADVERTISEMENT

Adrian Căvescu, avocatul care o apără pe FCSB în disputa pentru palmares cu Clubul Sportiv al Armatei, e convins că trupa din Ghencea nu va ajunge niciodată în primul eșalon.

„CSA nu poate promova vreodată în SuperLiga. Nu se mai pot privatiza. Bugetul CSA este numai pentru CSA. Nu se mai poate face o desprindere către o entitate privată unde CSA să aibă x la sută.

ADVERTISEMENT

Se vor întoarce în 1998, când nu aveau bani nici de motorină. De aceea au cooptat privați. Domnii Păunescu și Becali au ajutat clubul să supraviețuiască, iar la noi nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită.

Nu vor mai avea niciodată aprobare de la Minister. Mă apuc de taximetrie dacă CSA face o colaborare cu o entitate privată”, a declarat avocatul Adrian Căvescu, pe canalul de YouTube „Templul Sportului”, moderat de jurnalistul Gabi Safta.

ADVERTISEMENT

Nici Florin Talpan nu mai crede în șansele de promovare ale CSA Steaua

Florin Talpan, juristul care  obținut foarte multe victorii în instanță pentru Steaua, a ajuns și el la capătul puterilor. Într-o intervenție exclusivă la FANATIK SUPERLIGA, Talpan a dezvălut că echipa din Liga 2 nu va avea drept de promovare nici în sezonul 2024-2025.

„În acest moment, șansele sunt minime ca echipa să primească drept de promovare. Nu sunt comandant acolo, dacă aș fi aș avea alte soluții, nu am ce să fac. Orice asociere la ora actuală este exclusă pentru că se poate ajunge la ce s-a întâmplat în 1998.

ADVERTISEMENT

După ce Steaua a ajuns în Liga 2 am făcut tot felul demersuri pentru a modifica Legea Sportului și pentru a putea promova. Mai am și alte soluții, dar nu vreau să le spun public pentru că sunt oameni în minister care îmi fură ideile”, a declarat Florin Talpan.

  • 7 este locul pe care a terminat CSA Steaua în Liga 2, sezonul 2023-2024
ADVERTISEMENT