Sport

CSA Steaua – Chindia Târgoviște 1-2, în play-off Cupa României Betano. Toni Petrea califică echipa la meciul de debut. Video

Vezi aici în format LIVE stream CSA Steaua - Chindia Târgoviște. Meciul s-a jucat marți, 27 septembrie, de la ora 18:45, în play-off-ul Cupei României Betano.
27.09.2022 | 18:49
CSA Steaua  Chindia Targoviste 12 in playoff Cupa Romaniei Betano Toni Petrea califica echipa la meciul de debut Video
CSA Steaua - Chindia Târgoviște 1-1, în play-off Cupa României Betano. Daniel Popa egalează imediat după reluarea meciului. Video. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
27-09-2022
15:17

CSA Steaua - Chindia Târgoviște 1-2 (Ad. Popa 25 / D. Popa 48, C. Cherchez 84)

Vezi aici cele mai importante faze

Final de meci! Chindia Târgoviște reușește să se califice mai departe în Cupa României, după ce a întors scorul cu CSA Steaua, ambele goluri ale formației lui Toni Petrea fiind reușite în repriza a doua.

Min. 84 – GOOOOLLL Chindia! Cristi Cherchez, abia intrat pe teren, reușește să înscrie simplu din careu.

Min. 48 – GOOOOLLL Chindia! Daniel Popa reia perfect cu capul o centrare și târgoviștenii egalează.

Min. 31 – Popadiuc șutează superb de la 25 de metri, dar Iancu respinge în corner.

Min. 25 – GOOOL CSA Steaua!!! Adi Popa a recuperat un balon în jumătatea adversă, a pătruns în careu și l-a învins pe Căbuz cu un șut plasat.

Min. 1 – A început meciul.

Echipele de start la meciul CSA Steaua – Chindia Târgoviște.

  • CSA Steaua: Iancu – Oroian, Beța, Sabău, Ilie – Balgiu, Bărbulescu – Drăghici, Pacionel, Ad. Popa – Chipirliu. Antrenor: Daniel Oprița.
  • Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Boldor, Dumitrașcu – Șerban, Passaglia, Popadiuc, Akhmatov, Neguț – D. Popa. Antrenor: Toni Petrea.

Meciul CSA Steaua – Chindia Târgoviște are loc marți, 27 septembrie, cu începere de la ora 18:45, în cadrul play-off-ului Cupei României Betano. Pentru ”militari”, Cupa României este singura competiție în care pot face performanță, pentru că în campionat joacă fără drept de promovare pentru că este club departamental.

Unde se joacă meciul CSA Steaua – Chindia Târgoviște

Întâlnirea CSA Steaua – Chindia Târgoviște se dispută marți, 27 septembrie, de la ora 18:45, pe stadionul Orășenesc din Mioveni (urmare a suspendării terenului propriu pentru patru meciuri după gravele incidente dintre fani la derby-ul din Liga 2 Casa Pariurilor cu Dinamo), în play-off-ul Cupei României Betano. Învingătoarea se va califica în următoarea fază, cea în care vor intra și cele mai bune opt echipe din SuperLiga, care au fost exceptate în play-off.

ADVERTISEMENT

Cu siguranță că fanii Stelei așteaptă de la favoriții lor o evoluție bună și calificarea în următoarea fază, mai ales că echipa dâmbovițeană este ultima în ierarhia SuperLigii și noul antrenor, Toni Petrea, a anunțat că, deși vor trata Cupa cu seriozitate, nu acesta este obiectivul, ci redresarea situației din campionat, unde Chindia e singura echipă fără victorie în 11 etape.

Cine transmite la TV partida CSA Steaua – Chindia Târgoviște

Partida CSA Steaua – Chindia Târgoviște se joacă marți, 27 septembrie, de la ora 18:45, pe stadionul Orășenesc din Mioveni. Contează pentru play-off-ul Cupei României Betano și este transmisă pe micile ecrane pe canalele Digi Sport, Orange Sport și Prima Sport, precum și pe canalul FRF.TV. O mai puteți viziona și intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Mioveni marți, 27 septembrie, vremea nu este foarte prielnică fotbalului, în sensul în care cerul este mai mult acoperit și ploaia va cădea în mai multe reprize. Temperatura zilei va atinge maxim 19 de grade, iar la ora partidei vor fi în jur de 17-18  grade. Centralul partidei va fi Vlad Baban din Iași, iar la cele două tușe vor fi un asistent bărbat și un asistent femeie, Petruța Iugulescu.

Ce jucători lipsesc din confruntarea CSA Steaua – Chindia Târgoviște

Antrenorul ”militarilor”, Daniel Oprița, va folosi cea mai bună formulă de echipă, mai ales că sezonul trecut CSA Steaua a terminat foarte repede cu această competiție, fiind eliminată de Progresul Spartac, pe atunci în Liga 3.  Oprița vrea calificarea în următoarea fază, motiv pentru care va juca foarte ofensiv, mizând mult pe experiența lui Adi Popa și pe abilitatea lui Chipirliu la finalizare.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, care va avea de suportat în Ghencea presiunea fanilor CSA Steaua, pentru că mult timp el s-a aflat pe banca lui FCSB, va folosi o formulă de echipă cu mulți dintre jucătorii care au evoluat mai puțin până acum și care nu au prea mari șanse de a deveni de acum înainte titulari, menajând cel puțin cinci sau șase dintre oamenii de bază.

Cote la pariuri la jocul CSA Steaua – Chindia Târgoviște

Pentru casele de pariuri acest meci, CSA Steaua – Chindia Târgoviște, este unul foarte echilibrat, iar cotele acordate la victorie celor două echipe sunt aproape egale: 2,70 pentru bucureșteni și 2,80 pentru dâmbovițeni. Varianta șansă dublă 1X, destul de posibilă, are cota de 1,40 iar pentru opțiunea peste 1,5 goluri în meci se acordă o cotă identică, adică 1,40.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, CSA Steaua promovând în Liga 2 Casa Pariurilor după ce Chindia reușise revenirea după o foarte lungă perioadă în eșalonul de elită. ”Militarii” au fost la un pas de a nu mai ajunge la acest meci, deoarece în singurul tur pe care l-au mai jucat din actuala ediție a Cupei României au fost conduși până în prelungirile timpului regulamentar la Moreni, de către Flacăra din Liga 3, au reușit in extremis egalarea și s-au impus după loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT