Fotbal intern

CSA Steaua continuă războiul cu FCSB: ”Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB”

15.03.2021 | 13:20
CSA Steaua continua razboiul cu FCSB Suntem peste ei sunt mai multi stelisti decat fani FCSB
ADVERTISEMENT

Pe teren, duelul dintre echipele Steaua și FCSB, din Liga 3, s-a terminat la egalitate (1-1). Dincolo de sfera sportivă, orgoliile depășesc orice imaginație. Un fost căpitan al roș-albaștrilor spune că echipa din eșalonul terț este mai iubită decât liderul Ligii 1.

Iulian Miu a evoluat vreme de șase ani pentru Steaua. A fost și căpitanul echipei și a câștigat nu mai puțin de 7 trofee cu formația care l-a propulsat la echipa națională.

ADVERTISEMENT

S-a alăturat proiectului Clubului Sportiv al Armatei în vara lui 2019 și este convins că lucrează la echipa cu cei mai mulți suporteri din România.

CSA Steaua n-are liniște în războiul cu FCSB: ”Suntem peste ei, vom promova”

Până să se lupte din nou pentru trofee sau să evolueze în primul eșalon al fotbalului intern, reprezentanții echipei CSA au meciul lor, în afara terenului deocamdată, cu rivalii de la FCSB.

ADVERTISEMENT

”Suntem peste ei, sunt mai mulți steliști decât fani FCSB! Nu se compară. Văd ce se întâmplă Mă oprește lumea pe stradă și îmi spune ’Hai, vă așteptăm în Liga 2 ca să venim pe stadion!’. Suntem peste ei la fotbal, la suporteri, avem echipament mai frumos și vom promova”, a spus Iulian Miu la Look Sport.

Secundul grupării din Ghencea crede că echipa pe care o reprezintă a fost peste marea rivală, FCSB 2, în meciul de la sfârșitul săptămânii trecute. Miu reclamă un gol anulat pe nedrept și este convins că tot Steaua va câștiga seria a 4-a din Liga 3.

ADVERTISEMENT

”Noi am dominat meciul cu FCSB 2, ne-am creat mai multe ocazii, am avut un gol anulat pe nedrept. Că poate a fost un penalty la noi în careu, e altă discuție. La pauză trebuia să fie 3-0 pentru noi”, a mai spus Iulian Miu.

Duelul din afara terenului

Războiul pentru marca ”Steaua” este una de anduranță. Nici Gigi Becali, finanțatorul FCSB, nici Florin Talpan, juristul CSA Steaua, nereușind până în acest moment să câștige bătălia finală.

ADVERTISEMENT

Deși clubul lui Gigi Becali a pierdut dreptul de a utiliza marca Stelei, avocații continuă să ducă lupte grele în instanțe cu juristul CSA, pentru palmares.

Până acum, CSA Steaua a avut câștig de cauză în toate procesele purtate contra lui Becali, iar FCSB nu a mai purtat denumirea de Steaua încă din 2014. Însă, avocații latifundiarului spun că acesta nu renunță la luptă pentru fanii care au rămas alături de echipa lui și care speră că într-o zi vor recăpăta tot ceea ce au pierdut în ultimii 7 ani.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 3,35 este cota pentru „meci egal”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT