Sport

CSA Steaua – Csikszereda 0-4, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale peluzei gazdelor! Fanii „militarilor” și-au vărsat nervii pe adversari

Partida dintre Clubul Sportiv al Armatei Steaua și Csikszereda a fost întreruptă din cauza scandărilor Peluzei Sud la adresa adversarilor, care înscriseseră deja trei goluri.
23.08.2022 | 20:52
CSA Steaua  Csikszereda 04 intrerupt din cauza scandarilor xenofobe ale peluzei gazdelor Fanii militarilor siau varsat nervii pe adversari
CSA Steaua - Csikszereda, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale peluzei gazdelor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Scandările xenofobe ale suporterilor au venit în minutul 72, moment în care arbitrul partidei a decis să întrerupă meciul, chemându-l pe Chipirliu pentru ca atacantul „roș-albaștrilor” să aibă o discuție cu fanii, pentru a-i liniști.

CSA Steaua – Csikszereda, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe ale peluzei gazdelor

Partida dintre CSA Steaua și Csikszereda a fost întreruptă de către arbitru în minutul 72, după ce fanii din Peluza Sud au avut scandări xenofobe la adresa adversarilor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Chipirliu a fost chemat de către „central” pentru a-i liniști pe suporteri, care au încetat destul de repede din scandările la adresa adversarilor.

În momentul întreruperii jocului, Csikszereda avea un avans considerabil în fața „militarilor”, jucătorii ciucanilor reușind să înscrie nu mai puțin de trei goluri.

ADVERTISEMENT

„Plătește ministerul, nu-i problemă!”, a fost replica dată de Ionuț Angheluță, comentatorul meciului.

Nu a fost singurul meci cu probleme din cauza scandărilor xenofobe

Ieri, 22 august, și partida dintre Universitatea Cluj și Sepsi a fost întreruptă din cauza scandărilor xenofobe ale fanilor „șepcilor roșii”, Laszlo Dioszegi, patronul covăsnenilor, având o reacție dură la finalul confruntării:

ADVERTISEMENT

„În fotbal nu trebuie să existe ură. Fotbalul este făcut pentru spectacol. Fotbalul trebuie să ne unească, nu să ne învrăjbească și să facă asemenea chestii.

Nu cred că are rost să comentez eu. S- a văzut foarte clar, lucrurile trebuie să intre în normal pentru că suntem în secolul 21. Deja nu mai sunt afectat, nu e prima oară, dar nu e un lucru frumos”.

ADVERTISEMENT

Și Cristiano Bergodi, antrenorul lui Sepsi, a vorbit despre momentul neplăcut al partidei în care echipa sa s-a impus la limită, scor 1-0: „ictorie muncită în ghilimele, măcar un episod şi putem câştiga. Şi s-a întâmplat în acest contraatac scurt. Asta ne trebuie şi am urcat sus în clasament”.

„Mi-a fost frică. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva, sincer. Eu sunt neutru, mi-a fost teamă că se va opri meciul. Nu ar trebui să existe aceste scandări, dar în România așa se întâmplă mereu, mai ales cu această echipă”, a mai spus antrenorul lui Sepsi”, a mai spus antrenorul italian.

ADVERTISEMENT