Fotbal intern

Fanii Stelei din Liga 4 ştiu cine e marea lor rivală: “Dinamo pare a fi un fel de FCSB!”

FCSB a învins-o cu 1-0 pe Dinamo în etapa a 12-a din Liga 1 Betano. La două zile după duelul de pe Arena Naţională, CSA Steaua şi CS Dinamo se vor lupta în Liga 4, unde echipa Ministerului...
26.09.2017 | 10:00
Fanii Stelei din Liga 4 stiu cine e marea lor rivala Dinamo pare a fi un fel de FCSB

FCSB a învins-o cu 1-0 pe Dinamo în etapa a 12-a din Liga 1 Betano. La două zile după duelul de pe Arena Naţională, CSA Steaua şi CS Dinamo se vor lupta în Liga 4, unde echipa Ministerului Apărării este mare favorită la promovarea în al treilea eşalon fotbalistic.

CSA Steaua şi CS Dinamo joacă marţi, de la ora 17:00, în etapa a 5-a din Liga 4 pe terenul 5 din Complexul Ghencea. Suporterii echipei antrenate de Ion Ion consideră formaţia lui Nicolae Badea drept fiind adevărata rivală. Aceştia consideră clubul din Liga 1 Betano ca fiind unul asemănător cu FCSB. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Paralele în istoria CSA Steaua – Dinamo

“Adversara de mâine a Stelei poartă numele complet ACS FC Dinamo Bucureşti şi este deţinută de Nicolae Badea. Această echipă deţine numele şi marca Dinamo, fiind Dinamo Bucureşti, în ciuda existenţei în Liga 1 a unei echipe cu acelaşi nume. Însă FC Dinamo 1948, echipa din prima ligă, pare a fi tot un fel de FC FCSB. Asta pentru că ACS FC Dinamo Bucureşti, societatea lui Badea, deţine acţiuni la societatea lui Negoiţă”, se arată pe site-ul steaualibera.com.

Suporterii lui CSA Steaua au făcut şi un scurt istoric al formaţiei deţinute de Nicolae Badea, aceştia găsind foarte multe asemănări între FCSB şi Dinamo Bucureşti, echipe care au jucat duminică seară pe Arena Naţională în etapa a 12-a din Liga 1 Betano.

“Povestea pare foarte complicată şi asemănătoare cu înfiinţarea FC FCSB SA, societate pe acţiuni în care AFC Steaua Bucureşti, non-profitul lui Păunescu, era la un moment dat acţionar. Diferenţa e că societatea lui Badea încă deţine acţiuni la FC Dinamo 1948 şi la care contribuia exact cu marca”, se mai arată pe site-ul suporterilor lui CSA Steaua.