Fotbal intern

Fani la CSA Steaua, câţi la Dinamo-Sepsi! Cum au răspuns rapidiştii

După ce au făcut spectacol în prima rundă din Liga 4, cu Venus Bucureşti (scor 6-0), fotbaliştii de la CSA Steaua nu le-au lăsat nicio speranţă nici celor de la Sportul Studenţesc. Aceştia...
09.09.2017 | 00:07
Fani la CSA Steaua cati la DinamoSepsi Cum au raspuns rapidistii
ADVERTISEMENT

După ce au făcut spectacol în prima rundă din Liga 4, cu Venus Bucureşti (scor 6-0), fotbaliştii de la CSA Steaua nu le-au lăsat nicio speranţă nici celor de la Sportul Studenţesc. Aceştia îşi arătaseră slăbiciunile încă din etapa inaugurală, când au cedat cu scorul de 2-1 în faţa formaţiei Comprest, iar în disputa cu “roş-albaştrii” au fost victime sigure.

La meciul disputat pe Stadionul Olimpic au asistat mai mulţi spectatori decât a avut Dinamo în Liga 1 Betano la partida cu Sepsi Sf. Gheorghe…! Cei circa 1.200 de fani au făcut o atmosferă fantastică la arenă, iar în aceste condiţii elevii lui Ion Ion au zburdat pe teren, impunându-se chiar mai uşor decât o arată scorul final, 4-0 pentru CSA Steaua Bucureşti. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

CSA STEAUA. Spectacol în tribune, realizat de 1.200 de fani

Golurile gazdelor au fost marcate de Cătălin Mirea, Alin drescu (2) şi Ştefan Pădureţ. Echipa de start a Stelei: Iancu – Butoi, Pădureţ, Sitaru, Grigore – Zamfirescu, Constantinescu, Vâlcea, Curt, Predescu – Mirea. După două etape, echipa Armatei are punctaj maxim şi golaveraj 10-0. În următoarea rundă, Steaua o va întâlni în Ghencea pe CS Progresul 2005, pe data de 15 septembrie.

Nici rapidiştii nu s-au lăsat mai prejos, circa 2.000 de suporteri “alb-vişinii” venind pe stadionul “Dinamo” pentru a urmări partida cu AS Termo. Favoriţii lor s-au impus cu scorul de 2-0 (1-0), graţie golurilor marcate de Ionuţ Dumitru şi Lucian Goge. Echipa de start a Academiei Rapid: Ignat – Boian, Fl. Matei, D. Bratu, Stancu – Mitea, A. Dumitru – Olariu, Burlacu, Goge – D. Niculae. Etapa viitoare, un prim derby, în Giuleşti: Academia Rapid – CS FC Dinamo!

ADVERTISEMENT
Tags: