Fotbal intern

Galerie FOTO. Surpriză! Cum arată TRICOURILE de joc ale CSA Steaua

CSA Steaua se pregăteşte să debuteze în competiţii în această vară. Echipa Armatei s-a reunit în Ghencea şi urmează să meargă în primul cantonament al verii, la Cheile Grădiştei, iar...
18.07.2017 | 01:08

CSA Steaua se pregăteşte să debuteze în competiţii în această vară. Echipa Armatei s-a reunit în Ghencea şi urmează să meargă în primul cantonament al verii, la Cheile Grădiştei, iar fanii au făcut o atmosferă de senzaţie la primul antrenament – vezi video. Lotul încă nu este definitivat, dar Steaua CSA are deja un sponsor tehnic şi nu unul oarecare!

Este vorba despre sponsorul de echipament Joma, care este şi sponsorul tehnic al echipei naţionale de fotbal. Joma furnizează celor de la CSA Steaua echipamentul complet de joc, treninguri, mingi, tricouri de antrenament.  Sponsorul tehnic Joma furnizează echipamentul de joc al echipei naţionale, dar şi al mai multor cluburi din Liga 1: CS U Craiova sau Astra Giurgiu.

CSA Steaua echipament. Două rânduri de tricouri: roşu şi albastru

Încă nu se ştie cum va arăta tricoul de joc al echipei Armatei, dar pentru antrenament jucătorii lui Ion Ion au echipamente complet roşii şi complet albastre. Până acum nu există niciun sponsor pe echipament, pe tricouri apărând sigla Steaua Bucureşti, cea pe care FCSB, echipa lui Gigi Becali a folosit-o până în decembrie 2014.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA ECHIPAMENTUL STELEI 

Marius Lăcătuş, directorul tehnic al clubului a declarat că lotul echipei nu este definitivat şi că vor mai veni jucători la CSA Steaua. În acest moment, echipa Armatei a transferat 14 jucători de la echipa Regal Bucureşti şi mai au încă alţi 9 tineri recomandaţi de Hagi, Bărbulescu şi Gâlcă, după cum a spus Lăcătuş.

Tags: