Fotbal intern

CSA Steaua, eliminată din Cupa României! Înfrângere rușinoasă cu Popești Leordeni. Reacția haioasă a lui Wesley Lopez. Video

22.09.2020 | 21:24
CSA Steaua eliminata din Cupa Romaniei Infrangere rusinoasa cu Popesti Leordeni Reactia haioasa a lui Wesley Lopez Video
Echipa CSA Steaua, din Liga 3, a fost eliminată în turul doi al Cupei României de formația Popești Leordeni. Sursă foto: csasteaua.ro
ADVERTISEMENT

Echipa CSA Steaua, din Liga 3, a fost eliminată în turul doi al Cupei României de formația Popești Leordeni.

Gruparea Armatei a trecut în primul tur de CS Balotești cu scorul de 6-0, dar s-a oprit în faza următoare a competiției.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Popești Leordeni, care s-a jucat în Complexul Sportiv Steaua, a fost unul cu multe evenimente și care a dus laa o eliminare rușinoasă pentru ”roș-albaștri”.


UPDATE, 22 septembrie, ora 21:25 / Fostul atacant brazilian al celor de la FC Vaslui, Wesley Lopez, a ironizat înfrângerea suferită de CSA Steaua în Cupa României.

ADVERTISEMENT

”Steaua București a pierdut. Să le fie rușine. Eu nu am acceptat să semnez cu FC Steaua”, a scris brazilianul pe rețelele de socializare. Postarea lui Wesley a fost apreciată de fostul fundaș dinamovist Dragoș Grigore.

wlo


Eliminare rușinoasă din Cupa României pentru CSA Steaua

Cu obiectiv declarat promovarea în Liga 2, CSA Steaua a suferit o eliminare rușinoasă în turul doi al Cupei României în fața celor de la Popești Leordeni, care s-au impus cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

Oaspeții au reușit o victorie miraculoasă după golul marcat în minutul 77. Alex Mărgărit a primit o pasă foarte bună pe poziție viitoare și a înscris cu un șut la colțul lung.

CSA Steaua a avut ocazia să ducă meciul în prelungiri la ultima fază, atunci când au primit un penalty pentru un henț al unui jucător advers.

ADVERTISEMENT

Însă, atacantul Bogdan Chipirliu a ratat această șansă. Jucătorul a tras pe mijlocul porții, dar portarul Achiriloaiei a reușit să scoată cu o mână și să-i califice pe cei de la Popești Leordeni.

La finalul întâlnirii, Bogdan Chipirliu și-a asumat întreaga vină pentru faptul că CSA Steaua a ratat calificarea în faza următoare a Cupei României: ”Am ratat un penalty important și îmi asum vina eliminării.

Meritam să câștigăm cu 4-0, 5-0, ei nici nu au ajuns în careul nostru. Ne-au dat un gol din nimic. Ne așteptăm ca orice meci să fie greu, pentru că toate echipele se motivează dublu în fața noastră. Ne lipsesc suporterii, ei aduc un moral foarte bun echipei”.

ADVERTISEMENT
Tags: