Fotbal intern

CSA Steaua, eșec rușinos într-un meci amical jucat în Antalya! Steliștii au luat mai multe goluri decât în cele 15 etape din actualul sezon

13.02.2019 | 13:48
CSA Steaua esec rusinos intrun meci amical jucat in Antalya Stelistii au luat mai multe goluri decat in cele 15 etape din actualul sezon

CSA Steaua a jucat miercuri, 13 februarie, un meci amical împotriva celor de la FC Baltika, echipă din Liga a 2-a din Rusia, iar jucătorii lui Marius Lăcătuș au suferit un eșec rușinos în partida care a avut loc în stagiul de pregătire susținut de gruparea roș-albastră în Antalya, Turcia.

FC Baltika s-a impus în fața celor de la CSA Steaua cu scorul de 7-0. Eșecul suferit de gruparea antrenată de Marius Lăcătuș vine după ce steliștii au mai jucat în urmă cu trei zile un meci amical în Antalya, cu Tom Tomsk, echipă care se află pe locul secund din Liga a 2-a rusă. CSA Steaua s-a impus în fața acestora cu 1-0, datorită golului înscris de Adrian Vîlcea în minutul 86.

Iată comunicatul CSA Steaua în legătură cu eșecul rușinos suferit în amicalul din Antalya

“CSA Steaua, la primul eșec în Antalya!
Al treilea amical al echipei de fotbal de la CSA Steaua a însemnat primul eșec în 2019 în cantonamentul din Antalya,
Miercuri dimineața, 13 februarie, pe fondul oboselii și al tensiunilor acumulate marți după amiază, în amicalul întrerupt în minutul 68 cu Cekmekoy (Turcia, Liga 3), formația lui Marius Lăcătuș a cedat în fața celor de la FC Baltika (Rusia, Liga 2), scor 0-7″, apare pe pagina oficială a celor de la CSA Steaua.

Fază de joc din meciul amical CSA Steaua - FC Baltika
Fază de joc din meciul amical CSA Steaua – FC Baltika. Sursă foto: csasteaua.ro

Până în prezent, CSA Steaua a jucat trei meciuri amicale în stagiul de pregătire din Antalya, Turcia, acolo unde echipa pregătită de Marius Lăcătuș va sta până pe 22 februarie.  CSA Steaua s-a impus în fața formației FC Tom Tomsk, scor 1-0, a remizat cu Cekmekoy, scor 1-1, dar meciul a fost întrerupt în minutul 68 după ce Marius Lăcătuș a intrat pe teren, și a fost învinsă de FC Baltika, scor 0-7.

După 15 meciuri jucate din sezonul 2018 – 2019 al Ligii a 4-a, CSA Steaua este lider. Gruparea pregătită de Marius Lăcătuș este pe locul 1, cu 43 de puncte și cu un golaveraj de 98-2. În cele 15 etape, echipa roș-albastră a câștigat 15 meciuri și a remizat o singură dată.